Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Lemigo Rybářské holínky Arctic Termo - vel. 44

Lemigo Rybářské holínky Arctic Termo - vel. 44

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Lemigo Rybářské holínky Arctic Termo - vel. 44 z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola – příslušenství, cyklopočítače – příslušenství, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Lemigo Rybářské holínky Arctic Termo - vel. 44 .

Detailní informace

Nová zimní obuv vyrobená z termo-izolačního materiálu EVA komfort užívání i při teplotách -30 st.C. Tento materiál sám osobně garantuje vysokou izolační schopnost podobně jako neopren, ale je ještě lehčí. Nová zimní obuv vyrobená z termo-izolačního materiálu EVA. Tento materiál sám osobně garantuje vysokou izolační schopnost podobně jako neopren, ale je ještě lehčí. Do -30 stupnů celsia. Váha tohoto páru bot je pouze 1,15 kg. V ceně výrobku je samozřejmě i vyjímatelná izolační vložka z filcu, odrazové hliníkové fólie a umělé kožešiny, která spo...l. s mat. EVA a hrubou podešví zabezpečují komfort užívání i při teplotách -30 st.C. 100% odolnost proti chladu 100% odolnost proti vodě 100% odolnost proti vniknutí sněhu Boty jsou provedeny z materiálu EVA. Materiál EVA má tyto výhody: Váha, jsou o 40% lehčí než podobný typ bot vyrobených z PVC nebo gumy. Váha bot z materiálu EVA se pohybuje mezi 0,7kg po 1,0kg. Tyto vlastnosti dělají boty pohodlnější a též lehčí při transportu. Zateplení: EVA materiál má spoustu vzduchových kapes, které izolují nohy od chladu. Tyto vzduchové kapsy způsobují perfektní termo-izolaci při extrémních teplotách pod bodem mrazu. EVA materiál zabranuje únikům tepla a proto je v těchto botách vždy tepleji než v botách z běžného PVC nebo gumy. Voděodolnost: Brodící boty z EVA materiálu jsou 100% voděodolné, to znamená že rybář může ve vodě strávit libovolně dlouhou dobu čekáním na svou velkou rybu aniž by pocítil chlad či vlhkost. Pružnost (elastičnost) Díky botám z elastického materiálu EVA, nebude rybář pocitovat nepohodlí v chodidle a tím pádem trpět otlaky ani při chůzi po členitém dně ani úniky tepla do -30 stupnů celsia. - v případě objednávky volte velikost cca. o 1 číslo větší

Produkt je výrobek značky Lemigo ,distribuovaný s EAN kódem 5908218508767.

Procházet zboží z kategorie Sport Lemigo, Outdoorové aktivity Lemigo, Cyklistika Lemigo, Jízdní kola – příslušenství Lemigo, Cyklopočítače – příslušenství Lemigo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 44
  • Stav zboží: Nové

Další velikosti a varianty


Podobné zboží značky a kategorie

Bačkory LEMIGO POLA 565

Velikost 26 / TMAVĚ MODRÁ / Lemigo
399,- Kč
Detail

Bačkory LEMIGO BIANKA 525

Velikost 27 / RŮŽOVÁ / Lemigo
399,- Kč
Detail

Bačkory LEMIGO POLA 565

Velikost 26 / FIALOVÁ / Lemigo
399,- Kč
Detail

Bačkory LEMIGO BIANKA 525

Velikost 29 / TMAVĚ MODRÁ / Lemigo
399,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Lemigo Rybářské holínky Arctic Termo - vel. 44 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola – příslušenství sleva, cyklopočítače – příslušenství sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lemigo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lemigo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Lemigo Rybářské holínky Arctic Termo - vel. 44
Právě si prohlížíte...

999,- Kč