Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

1 399,- Kč
1 199,- Kč
Detail
1 359,- Kč
1 327,- Kč
Detail
3 949,- Kč
3 355,- Kč
Detail
3 490,- Kč
Detail
4 579,- Kč
Detail
1 726,- Kč
Detail

POC Kortal Black XL-XXL

Velikost 59 cm / 60 cm / 61 cm / 62 cm / Černá / Poc
5 590,- Kč
4 472,- Kč
Detail

Sena Rumba Black M

Sena Rumba Black M

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sena Rumba Black M z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, cyklistické oblečení a příslušenství, cyklistické helmy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Sena Rumba Black M .

Detailní informace

Multisportovní přilba Bluetooth® Rumba je určena pro cyklisty, bruslaře a kohokoli jiného, kdo má rád styl a nové technologie. Díky dvojitému certifikátu pro použití cyklisty i bruslaři je Rumba vybavena osvědčenou komunikační technologií Sena zabudovanou přímo do přilby, která umožňuje jezdcům zůstat při jízdě ve spojení. Ať už bruslíte nebo jezdíte na svém BMX, Rumba vás udrží v kontaktu!   Sport...ovní dvoupásmový interkom HD Rumba s efektivním dosahem až 400 m (0,25 mi), ideální pro komunikaci s přáteli, není zapotřebí žádný mobil ani data. Přilba je vybavena integrovanými reproduktory a mikrofonem. Párování pomocí smartphonu přes Bluetooth® 4.1 umožňuje přehrávat hudbu, poslouchat GPS navigaci a telefonovat.   2-SILNIČNÍ INTERCOM BLUETOOTH® HD S 2-cestným interkomem Bluetooth® HD nemusíte křičet, abyste upoutaly pozornost druhého jezdce. Dva uživatelé mohou navzájem spárovat své přilby podporující technologii Sena Bluetooth a tak si vychutnat konverzace v účinném dosahu až 400 m. Díky až 8 hodinám nepretržizého hovoru nemusíte mít žádné obavy z výpadku konverzace. Komunikace je možná díky zabudovanému interkomu systému Rumba. Mikrofon umístěný na okraji helmy přenáší váš hlas zřetelně na další přilby díky technologii Sena Advanced Noise Control, která snižuje hluk větru. Vyzkoušejte tuto metodu hands-free komunikace bez služeb mobilních telefonů nebo využívání dat!   INTELIGENTNÍ DESIGN S KOMPATIBILITOU smartphonů Uvnitř přilby jsou zabudované reproduktory Rumba, které umožňují uživateli uvědomit si okolní zvuky na cestě. Nastavení ovládání pomocí dvou tlačítek, která se nachází na levé straně Rumba, ovládá funkce jako nastavení hlasitosti, párování interkomu a párování telefonu. Audiosystém poskytuje nejen způsob komunikace. Po spárování vašeho smartphonu s rumba přes připojení Bluetooth® 4.1 můžete poslouchat hudbu, slyšet GPS navigaci a přijímat telefonní hovory streamované přímo do přilby!   STYLOVÁ A BEZPEČNÁ multisportovní INTELIGENTNÍ PŘILBA Rumba má na své skořápce množství průduchů, které umožňují proudění vzduchu a chladí vaši hlavu. Nastavitelný nylonový řemínek na bradu se spojuje s seřizovačem velikosti spin-lock, který pohodlně přiléhá a stabilizuje přilbu na hlavě. Tato inteligentní helma je vybavena dvojitou certifikací CPSC a ASTM, takže je vhodná pro použití pro cyklisty i bruslaře.   JEDNODUCHÉ PÁROVÁNÍ A JINÉ FUKNKCIE S APLIKACÍ SENA UTILITY Ovládejte svou Rumba pomocí aplikace Sena Utility ve svém smartphonu. Pomocí ní můžete upravovat nastavení za běhu, například výběrem z 1 z 11 jazyků pro hlasové pokyny nebo dokonce prohlížením Průvodce rychlým spuštěním přilby. Využijte párování Smart Intercom aplikace na skenování QR kódu a okamžité spárování zařízení pro rychlejší přístup k interkomu.   OBECNĚ
Provozní teplota: -10 ° C - 55 ° C (14 ° F - 131 ° F) Skladovací teplota: 15 ° C - 30 ° C (59 ° F - 86 ° F)
PŘILBA
Injekčně tvarovaná skořápka helmy ABS s vložkou EPS nylonový řemínek Větrání (8 průduchů)
BLUETOOTH
Bluetooth 4.1 Profil náhlavní soupravy (HSP) Handsfree profil (HFP) Profil rozšířené distribuce zvuku (A2DP) Profil... Vybrat velikost : M Velikost : M Homologace : IC Doba nabíjení (hodiny) : 3.0 Počet větracích otvorů : 8.0 Typ helmy : Univerzální Pohlaví : Dámské Kompatibilita : Smartfón Barva podle výrobce : Black Homologace : FCC Pohlaví : Pánské Doba hovoru : 8 h Helma se štítem : Ne Věková skupina : Dospělý Hmotnost (g) : 500.0 Nastavitelnost : Ano Konektivita : Intercom Homologace : CE Země původu : Čína Funkční vzdálenost (m) : 400.0 Typ baterie : Li-Polymer Barva : Černá Konektivita : Bluetooth Technologie : Bluetooth

Produkt je výrobek značky Sena ,distribuovaný s EAN kódem 8809629523363.

Procházet zboží z kategorie Sport Sena, Outdoorové aktivity Sena, Cyklistika Sena, Cyklistické oblečení a příslušenství Sena, Cyklistické helmy Sena.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: M
  • Barva: Black
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

590,- Kč
529,- Kč
Detail
6 299,- Kč
5 039,- Kč
Detail
1 976,- Kč
Detail
3 490,- Kč
Detail
6 990,- Kč
4 490,- Kč
Detail
1 661,- Kč
Detail
11 590,- Kč
11 390,- Kč
Detail
2 045,- Kč
1 935,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sena Rumba Black M a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, cyklistické oblečení a příslušenství sleva, cyklistické helmy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sena a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sena najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sena Rumba Black M
Právě si prohlížíte...

2389,- Kč