Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

BBB Kite Matt Neon Yellow L - 20% sleva

-20%
BBB Kite Matt Neon Yellow L

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


BBB Kite Matt Neon Yellow L z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, cyklistické oblečení a příslušenství, cyklistické helmy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným BBB Kite Matt Neon Yellow L .

Zlevněné zboží

Multifunkční přilba na kolo, která je vhodná pro každý typ cyklistiky (horskou, silniční, městskou) a nabízí speciálně tvarovanou konstrukci se snížením v oblasti spánků a krku pro lepší ochranu hlavy, 14 ventilačních otvorů v kombinaci s ventilačními otvory na zadní straně pro optimální proudění vzduchu, a odnímatelný štítek s elegantním systémem upevnění. Tvar přilby byl navržen podle špičkového modelu Icarus (BBB), takže přiléhavé, ale zároveň pohodlné usazení je samozřejmostí. Jednoduchý upínací systém TwistClose lze snadno nastavit jednou ...rukou. Přilba je dále vybavena pratelnými antibakteriálními výstelkami, síťkou ve ventilačních otvorech, která chrání před vlétáváním hmyzu do helmy během jízdy, a reflexními nálepkami na zadní straně pro zvýšenou viditelnost během časných ranních, večerních či nočních jízd. Velikost: L – 58-61 cm. Matné neónově žluté barevné provedení. Modelový rok : 2020 Pohlaví : Unisex Vybrat velikost : 61 Barva podle výrobce : Matt Neon Yellow Vybrat velikost : 60 Barva : Žlutá Technologie : In-Mold Vybrat velikost : 59 Počet větracích otvorů : 14.0 Velikost : L Vybrat velikost : L Věková skupina : Dospělý Země původu : Čína Obvod hlavy v cm : 58-61 Nastavitelnost : Ano Helma se štítem : Ano Typ helmy : Univerzální Vybrat velikost : 58

Produkt je výrobek značky Bbb ,distribuovaný s EAN kódem 8716683129779.

Procházet zboží z kategorie Sport Bbb, Outdoorové aktivity Bbb, Cyklistika Bbb, Cyklistické oblečení a příslušenství Bbb, Cyklistické helmy Bbb.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: L
  • Barva: Yellow
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

646,- Kč
Detail
2 459,- Kč
2 245,- Kč
Detail
5 190,- Kč
4 581,- Kč
Detail
1 701,- Kč
Detail
1 352,- Kč
Detail
872,- Kč
Detail

BBB Impulse Shiny Black

Black / Polycarbonate Grilamid / Bbb
1 611,- Kč
Detail
557,- Kč
Detail
2 090,- Kč
1 870,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

BBB Kite Matt Neon Yellow L a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, cyklistické oblečení a příslušenství sleva, cyklistické helmy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bbb a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bbb najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

BBB Kite Matt Neon Yellow L
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

1031,- Kč