Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Zildjian P1202 Professional 12" Tréninkový bubenický pad

Zildjian P1202 Professional 12

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Zildjian P1202 Professional 12" Tréninkový bubenický pad z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, bicí nástroje, cvičné pady, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Zildjian P1202 Professional 12" Tréninkový bubenický pad .

Detailní informace

Cvičný pad pro bubeníky, s průměrem 12". Disponuje povrchem vyrobeným ze speciální gumy, který věrně simuluje odskok blány malého bubnu. Vhodný na domácí cvičení, nebo rozehrání před koncertem. Nabízí možnost připevnění na činelový stojan, který disponuje závitem o průměru 8 mm. Země původu: USA Průměr: 12" Varianta: Professional

Produkt je výrobek značky Zildjian ,distribuovaný s EAN kódem 0642388304648.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Zildjian, Hobby, hudba a výtvarné umění Zildjian, Hudební nástroje Zildjian, Bicí nástroje Zildjian, Cvičné pady Zildjian.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Zildjian P1202 Professional 12" Tréninkový bubenický pad a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, bicí nástroje sleva, cvičné pady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Zildjian a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Zildjian najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Zildjian P1202 Professional 12" Tréninkový bubenický pad
Právě si prohlížíte...

1090,- Kč