Meinl MSTP Annika Niles Signature Split 12" Tréninkový bubenický pad

Meinl MSTP Annika Niles Signature Split 12
1 760 1 644 1873
1 760,- Kč

Původní cena: 1 644,- Kč


Hodnocení:


Meinl MSTP Annika Niles Signature Split 12" Tréninkový bubenický pad z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, bicí nástroje, cvičné pady, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Meinl MSTP Annika Niles Signature Split 12" Tréninkový bubenický pad .

Detailní informace

Podložka Split Tone Pad se skládá ze tří různých povrchů, které nabízejí různé úrovně odrazu a hlasitosti, spolu se sníženou odrazovou částí na zádech. Je určen na trénování více než jednoduchého základu. Se Split Tone Pad si můžete snadno vytvořit svůj vlastní systematický přístup, abyste zvýšili svou konzistenci, přesnost v unisono, nezávislost rukou a svalovou sí...lu. Síla tohoto padu spočívá v jeho schopnosti vycvičit si uši a mysl, aby lépe porozuměli rytmem. Barva : Černá Balení obsahuje : Obal Barva podle výrobce : Černá Barva : Červená Barva podle výrobce : Červená Průměr : 12" Země původu : Čína Balení obsahuje : Pad

Produkt je výrobek značky Meinl ,distribuovaný s EAN kódem 0842960143423.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Meinl, Hobby, hudba a výtvarné umění Meinl, Hudební nástroje Meinl, Bicí nástroje Meinl, Cvičné pady Meinl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black Red
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 737,- Kč
Detail

Meinl CTA2M-BK

Black / Steel, Brass / Meinl
1 096,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Meinl MSTP Annika Niles Signature Split 12" Tréninkový bubenický pad a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, bicí nástroje sleva, cvičné pady sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Meinl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Meinl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Meinl MSTP Annika Niles Signature Split 12" Tréninkový bubenický pad
Právě si prohlížíte...

1760,- Kč