Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Xiaomi Smart Air Purifier 4 - Čistička vzduchu - 24% sleva

-24%
Xiaomi Smart Air Purifier 4 - Čistička vzduchu
Xiaomi Smart Air Purifier 4 - Čistička vzduchu
Xiaomi Smart Air Purifier 4 - Čistička vzduchu
Xiaomi Smart Air Purifier 4 - Čistička vzduchu

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Xiaomi Smart Air Purifier 4 - Čistička vzduchu z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, Čističky vzduchu, se slevou kupte přes Chci.cz.

Robotický vysavačZískejte tento produkt se slevou z obchodu Robotický vysavač a budete spokojení s dodaným Xiaomi Smart Air Purifier 4 - Čistička vzduchu .

Zlevněné zboží

Xiaomi Smart Air Purifier 4
6 režimů výkonu
Atraktivní design vhodný do moderních prostor
Účinný HEPA filtr s efektivitou 99,97 %
Zachytí částice, alergeny, pyl, pachy, plyny (formaldehyd), spóry plísní
Dotykový OLED display
Snímač kvality vzduchu
Ionizace vzduchu
Ovládání pomocí mobilní aplikace Mi Home
Kompatibilní s hlasovými asistenty Google Assistant a Amazon Alexa
CADR 400 m³/h, 6660L čistého vzduchu/min.
Představení čističky vzduchu Xiaomi Smart Air Purifier 4
Xiaomi Smart Air P...urifier 4 je elegantní a výkonná elektronická čistička vzduchu, která je díky svému designu vhodná do jakékoliv místnosti, dokonce i kanceláře. Určená je pro plochy s rozlohou až 48 m², své uplatnění proto nalezne v bytech i rodinných domech. Její přítomnost vám umožní dýchat naprosto čistý vzduch zbavený veškerých alergenů, virů prachů, pylů, plísní a roztočů, což určitě ocení nejen alergici. Zvládne přefiltrovat až 400 m³ vzduchu za hodinu, 6660L čistého vzduchu/min.
O čistý vzduch se postará válcový HEPA filtr, který zachytí až 99,97 % všech nečistot a škodlivých látek ze vzduchu, pohlcuje dokonce i pachy a kouř. Na přední straně se nachází dotykový OLED displej, který zobrazuje vše důležité, včetně aktuální kvality vzduchu v místnosti. Přístroj pracuje s maximální hlučností 63 dB, takže je krásně tichý a nebude vás rušit ani v noci (i díky nočnímu režimu). Xiaomi Smart Air Purifier 4 se může pyšnit také ionizací vzchudu a senzorem PM2.5 k zachycení velkých i malých nečistot.
Pravý HEPA filtr, třívrstvá filtrace
360° cylindrický třívrstvý filtr nasává vzduch ze všech směrů, mnohem efektivněji než přístroje s konvenční konstrukcí. Třívrstvá struktura filtru HEPA od japonského výrobce Toray zachytí nejméně 99,97% pevných částic o velikosti 0,3 μm či větší, přičemž filtrační složka aktivního uhlí z kokosového vlákna odstraňuje formaldehyd, nepříjemné pachy a ostatní zdraví škodlivé látky. Výměna filtru je velmi jednoduchá a naše aplikace vás upozorní, jakmile bude taková výměna nutná.
4 barvy indikátoru displeje
K dispozici je na dotykové OLED obrazovce zelená, žlutá, oranžová a červená kontrolka, která automaticky změní barvu podle koncentrace PM2.5/PM10.
Zelená - dobrá kvalita vzduchu
Žlutá - mírná kontaminace / mírně znečištěné
Oranžová - střední znečištění
Červená - silné znečištění
Oblast aplikace až do 48 m²
Ve srovnání s Xiaomi Mi Air Purifier 2 je oblast použití Xiaomi Mi Air Purifier až 48 m², čímž je zajištěna ochrana vzduchu ve velkých místnostech.
Čistotu vzduchu máte zcela pod kontrolou
Sledování kvality vzduchu jedním pohledem. Používejte váš chytrý telefon pro vypnutí, zapnutí, nebo přepínání provozních režimů čističky vzduchu. Aplikace Mi Home vám také umožní kdykoliv sledovat čistotu ovzduší ve vašem bytě prostřednictvím vašeho chytrého telefonu. Můžete si vytvořit časový program pro vypínání či zapínání čističky nebo přepínání na noční provoz, ale i mnohem více. 
Čističku lze zapínat či

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6934177744761.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Xiaomi, Domácí spotřebiče Xiaomi, Klimatizační zařízení Xiaomi, Čističky vzduchu Xiaomi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

4 499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Xiaomi Smart Air Purifier 4 - Čistička vzduchu a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, Čističky vzduchu sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Xiaomi Smart Air Purifier 4 - Čistička vzduchu
Právě si prohlížíte... - 24% sleva

4199,- Kč