Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro H

Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro H
Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro H
Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro H
Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro H

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro H z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, Čističky vzduchu, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro H .

Detailní informace

Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro H Udělejte si vaši domácnost zdravější díky výkonnému čističce vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro H. Čistička vzduchu Xiaomi hravě vyčistí vzduch v prostorech s podlahovou plochou až 200 m2 a to během hodiny. Přesný laserový senzor sleduje úroveň znečištění a automaticky přizpůsobuje výkon čističky. Zdravější domácnost Xiaomi Mi Air Purifier Pro H nabízí vysoký výkon, díky kterému dokáže vyčistit až 600 m³/h. Tím je vzduch ve vaší domácnosti zdravější a čistější. Třívrstvé filtrování Mi Air Purifier P...ro H disponuje třívrstvým filtrováním, jehož součástí je hepa filtr True HEPA. Díky svému výkonu zvládá vyčistit až 600 m3 vzduchu za hodinu. 360stupňový systém zajišťuje cirkulaci čistého vzduchu v celé místnosti. Přesný laserový senzor Přesný laserový snímač dokáže sledovat úroveň znečištění a automaticky přizpůsobí výkon čističky. Indukce v reálném čase Nepřetržité čištění Minimální velikost částic OLED displej Všechny důležité hodnoty uvidíte na přehledném OLED displeji, jehož jas se zároveň automaticky upravuje podle okolního světla. Displej nabízí přehled o koncentraci PM 2,5, teplotě, vlhkosti, připojení Wi-Fi a nastavení úrovně v jednom, abyste mohli kdykoli ovládat změny kvality vzduchu. Ty si můžete snadno nastavovat v reálném čase, vypínat nebo přepínat provozní režim a nastavovat časování pomocí Mi home aplikace.

Produkt je výrobek značky Xiaomi ,distribuovaný s EAN kódem 6934177720604.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Xiaomi, Domácí spotřebiče Xiaomi, Klimatizační zařízení Xiaomi, Čističky vzduchu Xiaomi.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 8/256GB, fialová

Velikost 161,2 mm / Purpurová / Xiaomi
8 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro H a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, Čističky vzduchu sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Xiaomi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Xiaomi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier Pro H
Právě si prohlížíte...

7249,- Kč