Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Čistička vzduchu AENO AP3

Čistička vzduchu AENO AP3
Čistička vzduchu AENO AP3
Čistička vzduchu AENO AP3
Čistička vzduchu AENO AP3

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Čistička vzduchu AENO AP3 z kategorie dům a zahrada, domácí spotřebiče, klimatizační zařízení, Čističky vzduchu, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Čistička vzduchu AENO AP3 .

Detailní informace

Čistička vzduchu AENO AP3 Zbavte svůj domov nepříjemných zápachů, alergenů a škodlivých mikroorganismů! Co je to HEPA? HEPA (High-Efficiency Particulate Air - vysoce účinný částicový vzduchový (filtr)) je tvořen množstvím vysoce hustých vrstev ze submikronového skleněného vlákna. Jednoduchý systém, ale velmi efektivní. Tvoří jej: předřadný filtr - zachycuje velké částice jako je prach, zvířecí chlupy, HEPA filtr 13 - zachycuje 99,95 % velmi jemných částic jako jsou bakterie, alergeny, a karbonový filtr - odstraňuje formaldehyd, tabákový kouř a ...smog. Je účinný při odstraňování nepříjemných zápachů. Bezpečná desinfekce Konečnou fází čištění je UV-C. Svazek ultrafialového záření dodatečně zabíjí bakterie, plísně a houby. Je umístěno uvnitř čističky a nepoškozuje vaše zdraví. Jak funguje ionizace? Záporně nabité ionty přitahují kladně nabité znečišťující částice, které se pak lepí jedna na druhou, jsou těžší a padají dolů. Samozřejmostí je: UV lampa + ionizace - pro maximalizaci čištění, tři režimy ventilátoru - vysoký, střední a noční, ovládací panel je intuitivní a podsvícený, indikátor výměny filtru - bliká červeně, když je zapotřebí vyměnit HEPA filtr. Noční režim Nízká hladina hluku pro komfortní spánek, pouze 30 dB. Indikátor výměny filtru Zařízení vám řekne, kdy je nutno vyměnit filtr.

Produkt je výrobek značky Aeno ,distribuovaný s EAN kódem 5291485010812.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Aeno, Domácí spotřebiče Aeno, Klimatizační zařízení Aeno, Čističky vzduchu Aeno.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Čistička vzduchu AENO AP3 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, domácí spotřebiče sleva, klimatizační zařízení sleva, Čističky vzduchu sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Čistička vzduchu AENO AP3
Právě si prohlížíte...

2629,- Kč