Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Marimex AQuaMar 7 D Tabs 1.6 kg

Marimex AQuaMar 7 D Tabs 1.6 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Marimex AQuaMar 7 D Tabs 1.6 kg z kategorie dům a zahrada, bazény a lázně, bazény a lázně – příslušenství, Čisticí prostředky a saponáty na čištění bazénů, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Marimex AQuaMar 7 D Tabs 1.6 kg .

Detailní informace

Tablety pro průběžné udržování potřebné hladiny chlóru. Vlastnosti: Pomaly rozpustné velké tablety. Aplikují se po použití granulátu AQuaMar Start. Prostředek zabraňující vzniku řas, plísním, bakteriím a virům. Tablety se přidávají sběračem (skimmerem), dávkovačem vestavěným do cirkulačního potrubí nebo plovákem při zapnutém filtračním zařízení. 200g tablety, které se samy rozpouštějí více než týden. Hmotnost: 1,6kg. Země původu: Čína

Produkt je výrobek značky Marimex ,distribuovaný s EAN kódem 8590517002724.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Marimex, Bazény a lázně Marimex, Bazény a lázně – příslušenství Marimex, Čisticí prostředky a saponáty na čištění bazénů Marimex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Marimex AQuaMar 7 D Tabs 1.6 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bazény a lázně sleva, bazény a lázně – příslušenství sleva, Čisticí prostředky a saponáty na čištění bazénů sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Marimex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Marimex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Marimex AQuaMar 7 D Tabs 1.6 kg
Právě si prohlížíte...

480,- Kč