Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Beautyblender® Blendercleanser Liquid Lavender tekutý čistič na make-up houbičky 88 ml

Beautyblender® Blendercleanser Liquid Lavender tekutý čistič na make-up houbičky 88 ml

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Beautyblender® Blendercleanser Liquid Lavender tekutý čistič na make-up houbičky 88 ml z kategorie zdraví a krása, osobní péče, kosmetika, Čističe kosmetických nástrojů, se slevou kupte přes Chci.cz.

NotinoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Notino a budete spokojení s dodaným Beautyblender® Blendercleanser Liquid Lavender tekutý čistič na make-up houbičky 88 ml .

Detailní informace

beautyblender® Blendercleanser Liquid Lavender, 88 ml, Čištění štětců pro ženy, Produkt beautyblender® Blendercleanser Liquid Lavender udržuje vaše štětce na make-up čisté a prodlužuje tak jejich životnost. Vlastnosti: důkladně čistí štětce produkt je vhodný pro čištění menších i větších štětců zbavuje štětce zbytků líčidel udržuje štětce ve výborném stavu Jak používat: Štětec promněte pod tekoucí teplou vodu a následně properte za pomoci mýdla. Štětec poté jemně osuště a nechte zvolna (nejlépe přes noc) dokonale vyschnout.

Produkt je výrobek značky Beautyblender® ,distribuovaný s EAN kódem 4260285371714.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Beautyblender®, Osobní péče Beautyblender®, Kosmetika Beautyblender®, Čističe kosmetických nástrojů Beautyblender®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 88 ml
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové
  • Systém velikostí: EU


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Beautyblender® Blendercleanser Liquid Lavender tekutý čistič na make-up houbičky 88 ml a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, osobní péče sleva, kosmetika sleva, Čističe kosmetických nástrojů sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beautyblender® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beautyblender® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Beautyblender® Blendercleanser Liquid Lavender tekutý čistič na make-up houbičky 88 ml
Právě si prohlížíte...

330,- Kč