Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Meinl HCSB16C HCS Bronze Crash činel 16"

Meinl HCSB16C HCS Bronze Crash činel 16

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Meinl HCSB16C HCS Bronze Crash činel 16" z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, bicí nástroje, Činely, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Meinl HCSB16C HCS Bronze Crash činel 16" .

Detailní informace

Činelová řada Meinl HCS nabízí bubeníkem všech věkových skupin a hráčských úrovní činely vysoké kvality za neuvěřitelnou cenu. Dynamický zvuk nárazu s velkým objemem - skvělé pro crash zvuky v rozsahu střední až vyšší hlasitosti. Bronzový crash HCS 16 HCS je svou velikostí a dynamickým rozsahem ideální na jemnější i tvrdší hraní na činely a je i...deální pro použití jako váš hlavní činel při zvýraznění důležitých partů.
Bronzová slitina B8 - bronzové činely HCS jsou určeny pro začátečníky, kteří právě začínají, nebo pro hráče, kteří chtějí pokročit - jejich bronzová slitina B8 je plně opracovaná pro vytříbenou, jasnou reakci a vyvážený sustain. Země původu: Německo Průměr: 16" Průměr (inch / palec): 16.0 Tloušťka: Medium Typ: Crash Varianta: Crash Slitina: B8 Povrchová úprava: Tradiční Nabízená konfigurace: Standardní nabídka Série: HCS Bronze

Produkt je výrobek značky Meinl ,distribuovaný s EAN kódem 0842960103229.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Meinl, Hobby, hudba a výtvarné umění Meinl, Hudební nástroje Meinl, Bicí nástroje Meinl, Činely Meinl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 556,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Meinl HCSB16C HCS Bronze Crash činel 16" a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, bicí nástroje sleva, Činely sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Meinl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Meinl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Meinl HCSB16C HCS Bronze Crash činel 16"
Právě si prohlížíte...

2290,- Kč