Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Medela Comfy těhotenská a kojicí podprsenka bílá

Medela Comfy těhotenská a kojicí podprsenka bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Medela Comfy těhotenská a kojicí podprsenka bílá z kategorie děti a kojenci, kojení a krmení, chrániče a vložky do podprsenky, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným Medela Comfy těhotenská a kojicí podprsenka bílá .

Detailní informace

Bezešvá těhotenská a kojicí podprsenka s odepínacími ramínky. Jako součást sortimentu mateřského prádla, který nabízí společnost Medela, tato velmi jemná a pohodlná mateřská podprsenka zajišťuje každodenní komfort při každém kroku Vaší cestou v období těhotenství a kojení. Comfy podprsenka byla navržena tak, aby se přizpůsobovala Vašemu měnícímu se tělu. Bezkosticové a bezešvé provedení zajišťuje každodenní pohodlí v období těhotenství a kojení. Dvouvrstvá přední strana a odnímatelná pěnová výztuž Vám nabízí podporu a diskrétnost. A naše rozepn...utí košíčku jednou rukou pomocí klipu „open-and-close“ ulehčuje průběh kojení. Vlastnosti: Extra-elastický pás pod prsy roste s Vámi: Jemný a extra-pružný pás pod prsy se přizpůsobuje Vašemu rostoucímu bříšku. Odnímatelné výztuže vytváří diskrétnost: Bezkosticová těhotenská a kojicí podprsenka jemně tvaruje poprsí a vytváří atraktivní siluetu díky měkkým a odnímatelným výztužím. Bezešvá pro pohodlí a komfort: Měkký, elastický materiál a bezešvé provedení podprsenky Comfy poskytují pohodlí a dobře sedí. Snadná manipulace: S klipy pro odepínání košíčku jednou rukou se manipuluje rychle a snadno. Materiál: 92 % nylon, 8 % elastan

Produkt je výrobek značky Medela ,distribuovaný s EAN kódem 7612367067249.

Procházet zboží z kategorie Děti a kojenci Medela, Kojení a krmení Medela, Chrániče a vložky do podprsenky Medela.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Medela Comfy těhotenská a kojicí podprsenka bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie děti a kojenci sleva, kojení a krmení sleva, chrániče a vložky do podprsenky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Medela a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Medela najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Medela Comfy těhotenská a kojicí podprsenka bílá
Právě si prohlížíte...

1090,- Kč