LOVI Vložky do podprsenky Discreet Elegance 40 ks

LOVI Vložky do podprsenky Discreet Elegance 40 ks
LOVI Vložky do podprsenky Discreet Elegance 40 ks
LOVI Vložky do podprsenky Discreet Elegance 40 ks
LOVI Vložky do podprsenky Discreet Elegance 40 ks
229 229 428
229,- Kč

Původní cena: 229,- Kč


Hodnocení:


LOVI Vložky do podprsenky Discreet Elegance 40 ks z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným LOVI Vložky do podprsenky Discreet Elegance 40 ks .

Detailní informace

Jednorázové vložky do podprsenky LOVI Discreet Elegance jsou určeny kojícím matkám. Vložky chrání prádlo a oděv před ušpiněním vytékajícím mlékem. Profilovaný tvar ideálně přiléhá k prsu. Okraje zakončené krajkou jsou diskrétní a nedráždí pokožku. I když jsou tvořeny čtyřmi vrstvami, jsou velmi tenké. Měkká vnitřní vrstva nedráždí pokožku a udržuje ji v suchu. Dvě střední vrstvy zachycují vytékající mléko a mění ho na gel. Impregnovaná vnější vrstva zadržuje gel uvnitř vložky. Dvě samolepící pásky zabraňují klouzání tampónu uvnitř prádla. Vložk...y dobře propouští vzduch. Každá vložka je z hygienických důvodů zabalena samostatně. Vlastnosti: Upozornění! – Výrobek není hračka. Uchovávejte mimo dosah dítěte. 4 ochranné vrstvy se nachází uvnitř vložky a zabraňují ušpinění prádla. Vložky dobře propouští vzduch, zabraňují podráždění citlivé pokožky prsu. Gelující vložka mění mléko na tuhý gel a zadržuje vlhkost uvnitř vložky. Dvě samolepící pásky zabraňují klouzání tampónu uvnitř prádla. Profilovaný tvar – díky profilovanému tvaru se vložky lehce přizpůsobí tvaru prsu. Hygienické balení – každá vložka je z hygienických důvodů zabalena zvlášť. **Návod k použití: ** Vložky měňte za nové dostatečně často, po použití vyhoďte do odpadkového koše. Poškozený nebo zničený výrobek nepoužívejte. Vložky odpovídají požadavkům: Směrnice Evropského parlamentu a Rady 2001/95/EC o obecné bezpečnosti výrobků.

Produkt je výrobek značky Lovi ,distribuovaný s EAN kódem 5903407196022.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

LOVI Vložky do podprsenky Discreet Elegance 40 ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lovi a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lovi najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

LOVI Vložky do podprsenky Discreet Elegance 40 ks
Právě si prohlížíte...

229,- Kč