Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

1 091,- Kč
747,- Kč
Detail

Carriwell podprsenka ke kojení s gelovou kosticí bílá - 20% sleva

-20%
Carriwell podprsenka ke kojení s gelovou kosticí bílá
Carriwell podprsenka ke kojení s gelovou kosticí bílá
Carriwell podprsenka ke kojení s gelovou kosticí bílá
Carriwell podprsenka ke kojení s gelovou kosticí bílá

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Carriwell podprsenka ke kojení s gelovou kosticí bílá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FeedoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Feedo a budete spokojení s dodaným Carriwell podprsenka ke kojení s gelovou kosticí bílá .

Zlevněné zboží

Bezešvá podprsenka z mikrovlákna s gelovou kosticí a s klipem pro snadné kojení. Navrženo v Dánsku na základě mnohokrát oceněné a oblíbené bezešvé podprsenky ke kojení Carriwell. Tato vyztužená, podprsenka ve stylu t-shirt má všechny vlastnosti bezešvé kojící podprsenky. Je ideální pro maminky hledající podprsenku s větší podporou a skvělým tvarem, aniž by byly omezeny základní vlastnosti skvělých kojících podprsenek Carriwell -komfort, styl, kvalita, pohodlí a funkčnost. Základním bodem při navrhování této podprsenky týmem odborníků značky Car...riwell byl maximální kontakt těla na tělo mezi maminkou dítětem během kojení. Podprsenka kombinuje nejvyšší pohodlí bezešvé technologie z mikrovlákna a exkluzivní podporu díky gelové kostici GelWire™. Vlastnosti: Poskytuje skvělý tvar, ideální pro trička. Revoluční podpora díky gelovým kosticím GelWire™. Měkké gelové kostice, které zůstávají pružné a vláčné kolem prsou. Gelové kostice GelWire™ zajišťují podporu i při přirozených změnách ve velikosti a tvaru prsou v době kojení. Přizpůsobí se až o 2 velikosti košíčků, aby byla pohodlná i při kolísání velikosti prsou mezi kojením. Je ideální pro citlivá prsa. Má široká, více podpůrná ramínka. Snadné odepínání klipu jednou rukou. Kostice jsou vyrobené z měkkého a pružného gelu – ne drátěné. Materiál: 91% Polyamid, 9% Elastan

Produkt je výrobek značky Carriwell ,distribuovaný s EAN kódem 5714399031020.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 091,- Kč
747,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Carriwell podprsenka ke kojení s gelovou kosticí bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Carriwell a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Carriwell najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Carriwell podprsenka ke kojení s gelovou kosticí bílá
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

807,- Kč