Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Volně stojící kombinovaná lednice Bosch KGE49EICP, 302l

Volně stojící kombinovaná lednice Bosch KGE49EICP, 302l
Volně stojící kombinovaná lednice Bosch KGE49EICP, 302l
Volně stojící kombinovaná lednice Bosch KGE49EICP, 302l
Volně stojící kombinovaná lednice Bosch KGE49EICP, 302l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Volně stojící kombinovaná lednice Bosch KGE49EICP, 302l z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Volně stojící kombinovaná lednice Bosch KGE49EICP, 302l .

Detailní informace

Neagresivní LED osvětlení pronikne do všech koutů lednice Rovnoměrná distribuce LED světla zaručují rovnoměrnou distribuci po celém vnitřním prostoru chladničky, aniž by oslňovaly. Navíc LED žárovky jsou oproti těm běžným méně náročné na spotřebu energie a vydrží po celou dobu životnosti spotřebiče. Ochrana zmrazených potravin a rychle zmrazení nových potravin Přidání nových potravin do mrazničky zvyšuje vnitřní teplotu, což může způsobit rozmrazování a ztrátu chuti již zmrazených potravin. Mrazničky s funkcí SuperMrazení zmrazí potraviny rychl...eji a chrání tak již zmrazené potraviny před rozmrazením. Spotřebiče s automatickým mrazením se po dosažení požadované teploty vrátí zpět do běžného provozu, čímž se předchází plýtvání energií. Zmrazené potraviny si zachovávají svou chuť, a to i po přidání nových potravin. Odmrazování téměř bez námahy Ruční odmrazování je pro spoustu lidí nepříjemné, protože vyžaduje spoustu námahy a času. Funkce LowFrost vám od této otravné rutiny výrazně uleví. Snižuje totiž tvorbu ledu v mrazáku, tudíž není nutné jej často odmrazovat. Až nastane chvíle, kdy bude potřeba spotřebič odmrazit, díky praktické ventilaci v dolní části vám to nedá tolik práce a budete s tím rychleji hotovi. Je to velká výhoda z hlediska efektivního využití času, ale i spotřeby energie. Dva nezávislé chladicí okruhy Jak chladící, tak i mrazící část spotřebiče mají svůj vlastní chladící okruh, u kterých lze nastavovat teplotu individuálně. I tato drobná vymoženost vede k úspoře energie. Chladnička, která se připraví na nové potraviny Podobně, jako u zmíněné funkce SuperMrazení, disponuje spotřebič také funkcí SuperChlazení, zabudovanou v chladicí části. Stačí ji aktivovat před odchodem na nákup, dojde tím k dočasnému snížení teploty. Chlazené potraviny jsou chráněné před navýšením vnitřní teploty čerstvě doplněnými zásobami, které se po vložení do lednice rychle zchladí. Spousta prostoru pro mražené potraviny velikosti XXL Mrazák bez problémů pojme i prostorově náročnější potraviny. Právě pro tento účel je vybaven velkoobjemovou zásuvkou BigBox, do které se vejde třeba i narozeninový dort. Jednoduchá manipulace a snadné uskladňování Bezrámové skleněné police EasyAcces Shelf jsou odolné vůči nárazu a díky mechanismu plynulého vysouvání se mimořádně pohodlně používají. Vždy máte navíc dokonalý přehled o svých zásobách potravin.

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005219018.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Kuchyně a jídelny Bosch, Kuchyňské spotřebiče Bosch, Chladničky Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Volně stojící kombinovaná lednice Bosch KGE49EICP, 302l a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Volně stojící kombinovaná lednice Bosch KGE49EICP, 302l
Právě si prohlížíte...

28341,- Kč