Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Whirlpool W7 831A OX

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Whirlpool W7 831A OX
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Whirlpool W7 831A OX
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Whirlpool W7 831A OX
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Whirlpool W7 831A OX

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kombinovaná lednice s mrazákem dole Whirlpool W7 831A OX z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kombinovaná lednice s mrazákem dole Whirlpool W7 831A OX .

Detailní informace

Kombinovaná chladnička Whirlpool W7 831A OX Základním vybavením každé domácnosti by měla být kvalitní chladnička, která se postará o to, že si potraviny udrží svoji čerstvost, jedinečnou chuť a aroma, po co nejdelší možnou dobu. Skvělou volbou proto je kombinovaná chladinička Whirlpool 831A OX, který se pyšní objemem chladničky 234 l a a 104 litrů mrazicí část. Můžete si tak být jisti, že uvnitř vždy naleznete dostatek prostoru. Rovnoměrná distribuce vzduchu a vlhkosti Aby bylo skladování potravin co nejefektivnější, disponuje kombinovaná chlad...nička Whirlpool moderní technologií MultiFlow. Tato funkce má za úkol, pomocí malých průduchů umístěných v různých částech lednice, zajistit dynamické chlazení cirkulujícím vzduchem. Ten do vnitřního prostoru proudí různými směry, čímž je na všech policích udržována stejná teplota. Díky tomu je udržováno optimální prostředí a zamezuje se tvorbě bakterií. Technologie 6. smysl Chladnička Whirlpool disponuje moderní technologií 6. smysl. Ta funguje tak, že pomocí speciálního senzoru, který je umístěný uvnitř spotřebiče, neustále vyhodnocuje skladovací podmínky a automaticky přizpůsobuje vlhkost a teplotu. Tyto podmínky jsou obnovovány až 5x rychleji, než je tomu u běžných ledniček. Díky tomu si potraviny zachovají svoji čerstvost, jedinečnou chuť a aroma až 4x déle, než je tomu u konkurenčních výrobků. Technologie Total NoFrost Díky technologii Total No Frost dosáhne teplota v chladničce nastavené úrovně a zůstává stejná, čímž zaručuje delší životnost potravin. Netvoří se námraza a není tak nutné chladničku odmrazovat. Skvělé vlastnosti Stylové nerezové provedení se skvěle hodí do každé domácnosti. Chladnička obsahuje zásuvku FreshBox0° pro skladování masa a ryb a také klasiku v podobě FreshBoxu, což se skvěle hodí pro zachování čerstvosti ovoce a zeleniny. Dále vás určitě potěší i nízká hlučnost, pouhých 37 dB, mrazicí výkon 10 kg/24 hodin a 17 hodinová odolnost při výpadku proudu. Samozřejmostí je i LED osvětlení, díky kterému uvnitř spotřebiče vždy naleznete to, na co máte zrovna chuť, a navíc vám i usnadní noční návštěvy.

Produkt je výrobek značky Whirlpool ,distribuovaný s EAN kódem 8003437902642.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Whirlpool, Kuchyně a jídelny Whirlpool, Kuchyňské spotřebiče Whirlpool, Chladničky Whirlpool.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

45 179,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Whirlpool W7 831A OX a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Whirlpool a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Whirlpool najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Whirlpool W7 831A OX
Právě si prohlížíte...

13190,- Kč