Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kombinovaná lednice s mrazákem dole LG GBP31DSTZR,nerez

Kombinovaná lednice s mrazákem dole LG GBP31DSTZR,nerez

Warning: file_get_contents(https://cdn.shopify.com/s/files/1/0550/7845/3290/products/kombinovana-lednice-s-mrazakem-dole-lg-gbp31dstzr-nerez-1698783_d68c1eab-8b3f-4176-b0fa-0ea495f3b187_grande.jpg?v=1656425795): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/chci/public_html/lib/blog2017.php on line 545
Kombinovaná lednice s mrazákem dole LG GBP31DSTZR,nerez
Kombinovaná lednice s mrazákem dole LG GBP31DSTZR,nerez
Kombinovaná lednice s mrazákem dole LG GBP31DSTZR,nerez

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kombinovaná lednice s mrazákem dole LG GBP31DSTZR,nerez z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kombinovaná lednice s mrazákem dole LG GBP31DSTZR,nerez .

Detailní informace

Kombinovaná lednice s mrazákem dole LG GBP31DSTZR Kombinovaná lednice s mrazákem dole LG GBP31DSTZR se stane nedílnou součástí vaší domácnosti. Se svou kapacitou 234 l pro chladničku a 107 l u mrazících prostor budete mít dostatečný prostor pro uchování všech vašich potravin na jednom místě. Svou energetickou třídou se řadí do kategorie E. Pyšní se dlouhou řadou praktických funkcí jako jsou Total No Frost, MultiAir Flow, DoorCooling+ a další. DoorCooling+ DoorCooling+TM technologie využívá speciálních průchodů v přední části chladničky, díky če...muž budou potraviny ve dveřích až o 32 % rychleji zchlazeny a klimatické podmínky v lednici zůstanou trvale rovnoměrné a ideální pro dlouhodobé uchování potravin. Fresh Zone Fresh Zone je další speciální zásuvkou určenou pro nastavení ideálních teplot pro maso, ryby a zeleninu. Udrží potraviny dlouhodobě čerstvé a plné živin. Skvělé pro uchování potravin Funkce Total No Frost zamezí vzniku námrazy, díky rovnoměrné cirkulaci vzduchu a ušetří vám tak váš volný čas, který byste museli věnovat odmrazovaní. Technologie MultiAir Flow se postará o distribuci chladného vzduchu do každého koutu vaší chladničky, díky čemuž budeou potraviny uchovávány v prvotřídní kvalitě. 10 let záruky na kompresor Kombinovaná lednice LG GBP31DSTZR ve svých útrobách uchovává invertorový lineární kompresor, který se pyšní výrazně nižším vnitřním třením nežli recipročního lineárního pohonu. Důsledkem je až o 32 % více ušetřené energie.

Produkt je výrobek značky Lg ,distribuovaný s EAN kódem 8806098774067.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Lg, Kuchyně a jídelny Lg, Kuchyňské spotřebiče Lg, Chladničky Lg.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

19 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Kombinovaná lednice s mrazákem dole LG GBP31DSTZR,nerez a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kombinovaná lednice s mrazákem dole LG GBP31DSTZR,nerez
Právě si prohlížíte...

10990,- Kč