Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Elmax Romo RCS2270X

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Elmax Romo RCS2270X
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Elmax Romo RCS2270X
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Elmax Romo RCS2270X
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Elmax Romo RCS2270X

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kombinovaná lednice s mrazákem dole Elmax Romo RCS2270X z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kombinovaná lednice s mrazákem dole Elmax Romo RCS2270X .

Detailní informace

Nízká spotřeba Spotřeba energie je u chladniček nejdůležitějším parametrem. Chladnička spotřebovává nejvíce elektřiny v domácnosti, protože je neustále v chodu. Vysoký mrazící výkon Díky kvalitnímu mrazícímu okruhu s vyšší rychlostí oběhu chladiva doplněného o kvalitní kompresor a izolaci poskytují mrazničky Romo vysoký mrazící výkon při zachování nízké spotřeby elektrické energie. Tato lednice disponuje mrazící kapacitou 4 kg/24 hodin. Tímto je zaručeno, že potravina bude rychle zmrazena bez rizika zkažení a tím má delší životnost při skladová...ní. Šířka pouhých 54 cm Kombinovaná chladnička byla navržena a vyrobena se zřetelem na maximální úsporu místa. Přes velmi úctyhodný vnitřní objem je vnější šířka těchto chladniček pouhých 54 cm. Díky tomu je bez problému umístíte i do stísněných prostor, například do malých panelákových kuchyní, kde se může správné usazení chladničky o standardní šířce 60 cm stát doslova neřešitelným hlavolamem. LED osvětlení Integrované LED osvětlení dokonale osvítí každý kout uvnitř chladničky nebo mrazničky. LED osvětlení je odolné vůči vibracím a změnám teplot. Ve srovnání s běžnými žárovkami spotřebovává až o 80% méně elektrické energie, nevyzařuje UV nebo infračervené záření a neobsahuje rtuť. Nízká hlučnost Díky speciálním technickým řešením a použitým materiálům, pracuje chladnička Romo velmi tiše a splňuje nejpřísnější evropské požadavky.

Produkt je výrobek značky Romo ,distribuovaný s EAN kódem 8588008223260.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Romo, Kuchyně a jídelny Romo, Kuchyňské spotřebiče Romo, Chladničky Romo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Elmax Romo RCS2270X a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Romo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Romo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Elmax Romo RCS2270X
Právě si prohlížíte...

10221,- Kč