Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGF39PIDP

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGF39PIDP
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGF39PIDP
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGF39PIDP
Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGF39PIDP

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGF39PIDP z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGF39PIDP .

Detailní informace

Rovnoměrná cirkulace vzduchu Systém Multi AirFlow zajišťuje rovnoměrné proudění vzduchu na všech úrovních chladničky i mrazničky pro ještě delší čerstvost vašich potravin. Díky konstantní teplotě zůstanou vaše potraviny chutné a čerstvé o mnoho déle. Senzory FreshSense Díky optimálním podmínkám a konstantní teplotě uvnitř chladničky jsou vaše potraviny skladovány s ideální konzistencí, například zmrzlina nebude ani příliš měkká, ani příliš zmrzlá. Senzory FreshSense neustále sledují okolní teplotu a řídí teplotu uvnitř chladničky a mrazničky. F...unkce Superchlazení Pro zajištění čerstvosti potravin je důležité, aby se potraviny zbytečně nezahřívaly. Z tohoto důvodu je lednička Bosch KGF39PIDP vybavena funkcí Superchlazení. Ta se aktivuje stisknutím tlačítka a teplota se sníží na cca 2 °C. Čímž se zaručí, že se nově vložené potraviny rychleji ochladí a ty dříve vložené se nezahřejí. Technologie NoFrost Díky technologii NoFrost je zabráněno tvorbě ledu a námrazy a vy tak navždy zbavíte nepříjemného odmrazování. Chladný vzduch je ventilátorem rozháněn do každého koutu mrazícího prostoru a přitom se potravinám odnímá vlhkost a voda z tající námrazy se vypaří mimo spotřebič. Až 3x déle čerstvé potraviny Chladnička zahrnuje 2 speciální zásuvky VitaFresh Pro 0 °C s regulací teploty. Díky nim budete mít maso a ryby čerstvé až třikrát déle! Jedna ze zásuvek navíc disponuje také regulací vlhkosti, která poskytne ideální podmínky pro skladování ovoce a zeleniny. Zdravé stravování nebylo nikdy tak snadné. Funkce Supermrazení Po aktivaci funkce Supermrazení, je teplota v mrazáku snížena na pouhých -30 °C. Díky tomu se nemusíte bát nechtěného zvýšení teploty i při vkládání většího množství čerstvých potravin. Pro zajištění 100% účinnosti se doporučuje zapnout tento program již 24 hodin před plánovaným velkým nákupem. Vzdálené nastavení teploty Chcete se podívat do své chladničky, ať jste kdekoliv? Změnit teplotu v chladničce, aniž byste museli vstát ze sedačky? Dostat upozornění, pokud zapomenete chladničku zavřít? Díky technologii Home Connect je to snadné. A váš život bude taky! Stačí si stáhnout aplikaci Home Connect!

Produkt je výrobek značky Bosch ,distribuovaný s EAN kódem 4242005196449.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Bosch, Kuchyně a jídelny Bosch, Kuchyňské spotřebiče Bosch, Chladničky Bosch.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGF39PIDP a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bosch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bosch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kombinovaná lednice s mrazákem dole Bosch KGF39PIDP
Právě si prohlížíte...

26991,- Kč