Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Kombinovaná lednice Beko RCNE720E3VZXPN

Kombinovaná lednice Beko RCNE720E3VZXPN
Kombinovaná lednice Beko RCNE720E3VZXPN
Kombinovaná lednice Beko RCNE720E3VZXPN
Kombinovaná lednice Beko RCNE720E3VZXPN

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Kombinovaná lednice Beko RCNE720E3VZXPN z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Kombinovaná lednice Beko RCNE720E3VZXPN .

Detailní informace

Potraviny déle čerstvé O eliminaci až 90% zápachů se stará speciální filtr FreshGuard®. Ten si v kombinaci s UV zářením poradí i s bakteriemi, takže mají vaše potraviny ideální prostředí, kde zůstanou déle čerstvé. Přihrádka EverFresh+® Technologie EverFresh+® kontroluje vlhkost vzduchu ve skladovací přihrádce a proudící vzduch snižuje kondenzaci přirozené vlhkosti z plodů, které jsou uchovávány v prostředí s minimálními teplotními výkyvy. Proto je v přihrádce EverFresh+® ovoce a zelenina čerstvá, zdravá a chutná až 3x déle. Žádné odmrazování M...odel RCNE 720 E3VZXPN je vybaven inovativní technologií NeoFrost. Systém dvojitého chlazení zabraňuje míchání vlhkosti a pachů mezi chladničkou a mrazákem. V chladničce se záměrně udržuje vlhký vzduch, který rovnoměrně cirkuluje po celém vnitřním prostoru. Vzniká tak ideální klima k uchování co nejdéle čerstvých potravin. Naopak v mrazící části je udržován suchý vzduch, díky kterému nedochází k vytváření námrazy. Technologie Active Fresh Blue Light™ Modré světlo technologie Active Fresh Blue Light™ prodlužuje skladovatelnost čerstvého ovoce a zeleniny a pomáhá zachovat jejich přirozenou chuť, barvu a nutriční hodnoty. Díky aktivnímu modrému světlu se na ovoci a zelenině netvoří plísně. Světlo rovněž zabraňuje množení bakterií a udržuje v chodu proces fotosyntézy. O vaše potraviny je dokonale postaráno.

Produkt je výrobek značky Beko ,distribuovaný s EAN kódem 8690842380693.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Beko, Kuchyně a jídelny Beko, Kuchyňské spotřebiče Beko, Chladničky Beko.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kombinovaná lednice Beko RCNE720E3VZXPN a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kombinovaná lednice Beko RCNE720E3VZXPN
Právě si prohlížíte...

28990,- Kč