Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Jednodveřová lednice s mrazákem Concept LT3560bc

Jednodveřová lednice s mrazákem Concept LT3560bc
Jednodveřová lednice s mrazákem Concept LT3560bc
Jednodveřová lednice s mrazákem Concept LT3560bc
Jednodveřová lednice s mrazákem Concept LT3560bc

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Jednodveřová lednice s mrazákem Concept LT3560bc z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Jednodveřová lednice s mrazákem Concept LT3560bc .

Detailní informace

Úsporná lednice Volně stojící lednice s mrazákem LT3560bc se díky svým úsporným rozměrům hodí do malých kuchyní, kanceláří, studentských ubytoven nebo například na chatu. Lednice se pyšní objemem 97 l a vyniká svým úsporným provozem, který ji řadí do energetické třídy F, a nízkou hlučností pouhých 39 dB. Přehledný prostor Chladnička je rozdělena pomocí dvou skleněných polic a prostornou zásuvkou na ovoce a zeleninu. Mrazák v v horní části spotřebiče nabízí objem 16 l. Dveře lednice jsou opatřeny třemi přihrádkami na uložení nápojů a drobných po...travin. Kompaktní rozměry Díky kompaktním rozměrům můžete lednici umístit téměř kamkoliv. Můžete ji zasadit i do užších prostor nebo blízko zdi, protože k plnohodnotnému přístupu k vnitřnímu obsahu stačí otevřít dveře do pravého úhlu. Velkou předností je stranově zaměnitelné otevírání dveří, která vám dává možnost uzpůsobit si ji přesně podle svých potřeb.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631007020.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Chladničky Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Americká lednice Concept LA8383DS

Velikost 1830 mm / Šedá / Concept
25 999,- Kč
Detail
24 999,- Kč
Detail

Americká lednice Concept LA6683ds

Velikost 1830 mm / Černá / Concept
24 659,- Kč
Detail
20 789,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Jednodveřová lednice s mrazákem Concept LT3560bc a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jednodveřová lednice s mrazákem Concept LT3560bc
Právě si prohlížíte...

5799,- Kč