Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Jednodveřová lednice s mrazákem Amica VJ 12313 W

Jednodveřová lednice s mrazákem Amica VJ 12313 W
Jednodveřová lednice s mrazákem Amica VJ 12313 W
Jednodveřová lednice s mrazákem Amica VJ 12313 W
Jednodveřová lednice s mrazákem Amica VJ 12313 W

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Jednodveřová lednice s mrazákem Amica VJ 12313 W z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Jednodveřová lednice s mrazákem Amica VJ 12313 W .

Detailní informace

Kombinovaná chladnička Amica VJ 12313 W Kombinovaná chladnička Amica VJ 12313 W se stane nedílnou součástí vaší domácnosti. K dispozici nabídne prostory o objemu 138 l v chladící části s do mrazáku se vejde 24 l. Univerzální dvířka Nenechte se nijak omezovat otevíráním dvířek. Tento model nabízí možnost výběru mezi levým nebo pravým otevíráním dveří, proto je jen na vás, jakou variantu preferujete nebo, jaké jsou vaše prostorové možnosti. Mechanické ovládání Zcela intuitivní a jednoduché ovládání je zajištěno ovládacím knoflíkem, umístěným uvni...tř chladničky, s jehož pomocí zcela bez problémů rychle nastavíte požadovanou teplotu. Automatické rozmrazování Chladnička nabízí automatické rozmrazování, čímž vám ušetří práci a zejména čas, který byste museli věnovat manuálnímu rozmrazování. Safety Glass Nemusíte se bát vložit na police i těžké hrnce s jídlem jelikož jsou vybaveny speciálním Safety Glass, které vydrží i velký nápor hmotnosti. Variabilní vnitřní prostory Přizpůsobte si lednici přesně podle vašich individuálních potřeb a preferencí. Chladnička je vybavena variabilními policemi a přihrádkami, s nimiž můžete manipulovat a využít maximální množství prostoru.

Produkt je výrobek značky Amica ,distribuovaný s EAN kódem 5906006902896.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Amica, Kuchyně a jídelny Amica, Kuchyňské spotřebiče Amica, Chladničky Amica.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Jednodveřová lednice s mrazákem Amica VJ 12313 W a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Amica a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Amica najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Jednodveřová lednice s mrazákem Amica VJ 12313 W
Právě si prohlížíte...

5999,- Kč