Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Americká lednice Concept LA8383SS

Americká lednice Concept LA8383SS
Americká lednice Concept LA8383SS
Americká lednice Concept LA8383SS
Americká lednice Concept LA8383SS

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Americká lednice Concept LA8383SS z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Americká lednice Concept LA8383SS .

Detailní informace

Americká lednice Concept LA8383SS Americká lednice Concept LA8383SS se stane nedílnou součástí vaší domácnosti. Svou energetickou třídou se řadí do kategorie E, která vám ušetří vaše finance a životní prostředí. Celkový objem chladící části je 288 l a mrazák pojme 129 l, což poskytuje dostatečné místo pro uskladnění potravin. Total No Frost Užitečná funkce Total No Frost zabraňuje tvorbě námrazy v mrazničce, ale také v chladící části spotřebiče, čímž vám ušetří práci a čas. K lepším výsledkům ji pomáhají dva na sobě nezávislé okruhy, které rovn...oměrně distribuují chladný vzduch. Fresh Zóna Speciálně upravená Fresh Zóna umožňuje nastavit ideální vlhkost pro dlouhodobé uchování ovoce a zeleniny ve vhodných skladovacích prostorech, aby vydržely čerstvé a plné chuti. Dovolená Když odjíždíte na dovolenou nebo opouštíte domov na delší čas, je vhodné zapnout speciální funkci Dovolená, která se dokonale postará o všechny uskladněné potraviny a zachová jejich čerstvost. S U P E R Chlazení & Mrazení Funkce Super chlazení prudce chladí čerstvě přidané potraviny, díky tomuto si zachovají své nutriční hodnoty, chuť a vůni v dlouhodobém horizontu. Super mrazení umožní rychlé zamražení nových potravin. Invertorový kompresor Invertorový kompresor přináší řadu výhod. Nízká hlučnost dosahující pouhých 42 dB, vyšší efektivita chlazení a delší životnost. V lednici je zachována stabilní teplota, což vede k nižší spotřebě elektrické energie. LED osvětlení LED osvětlení uvnitř spotřebiče zalištuje lepší orientaci v prostoru a poskytuje mnohem jasnější barvu než tradiční žárovky. Síla doteku Jednoduché a intuitivní ovládání pomocí LED dotykového displeje, který umožní rychlé nastavení požadovaných vlastností ledničky. Moderní vzhled Tato americký lednice vás na první pohled zaujme svým minimalistickým a elegantním designem, který se skvěle hodí do každé moderní domácnosti. Nerez z řady SINFONIA nechá vyniknout čistému provedení lednice, jež se stane dominantou kuchyně.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631006719.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Chladničky Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Americká lednice Concept LA8383DS

Velikost 1830 mm / Šedá / Concept
25 999,- Kč
Detail
24 999,- Kč
Detail
28 999,- Kč
Detail

Americká lednice Concept LA6983bc

Velikost 1898 mm / Černá / Concept
32 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Americká lednice Concept LA8383SS a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Americká lednice Concept LA8383SS
Právě si prohlížíte...

23509,- Kč