Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Americká lednice Haier HB17FPAAA

Americká lednice Haier HB17FPAAA
Americká lednice Haier HB17FPAAA
Americká lednice Haier HB17FPAAA
Americká lednice Haier HB17FPAAA

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Americká lednice Haier HB17FPAAA z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Americká lednice Haier HB17FPAAA .

Detailní informace

French Door - luxusní a vysoce praktické provedení Luxusní chladnička Haier typu French Door přináší to nejlepší z revolučních technologií. Precizní ergonomická konstrukce a pečlivé zpracování interiéru nabízí praktické a energeticky úsporné řešení pro vaší kuchyni. Do chladící části se vstupuje dvěma dveřmi s nezávislým otevíráním, mrazák tvoří dvě samostatné zásuvky. Díky možnosti otevření pouze jednoho křídla dveří nebo jen jedné zásuvky mrazáku snižuje tepelné ztráty a garantuje úsporu energie. Invertorový kompresor představuje kvalitu, kte...rá obstojí v čase Špičková konstrukce chladničky s invertorovým kompresorem zajišťuje tichý chod s úrovní hlučnosti pouhých 38 dB(A) a zachování stejného výkonu i energetické třídy. Na vysoce kvalitní kompresor získáte 12 let záruku. Total No Frost bez námrazy Inovativní technologie Total No Frost zabraňuje tvorbě námrazy na stěnách chladničky i mrazáku, zajišťuje optimální proudění vzduchu pro zdravé a bezpečné skladování vašich potravin a efektivně snižuje energetickou spotřebu. Nyní můžete na ruční odmrazování lednice či mrazáku zapomenout! Zásuvka s vlastním nastavením teploty My Zone je nezávislá mimořádně flexibilní 3v1 zásuvka, ve které lze nastavit různou úroveň teploty v závisloti na potřebách potravin, které do ní chcete uložit. Volit můžete z režimů: Ovoce a zelenina, Rychlé chlazení (QuickCool) nebo Zóna 0 °C (Chiller). My Zone poskytuje vašim potravinám optimální podmínky. Prosviťte svou ledničku denním světlem Technologie Daylight používá výkonné LED diody pro mnohem jasnější a intenzivnější vnitřní světlo v chladničce. Světlo podsvicuje celý zadní panel Multi Flow a navozuje dojem příjemného denního světla za oknem. Jednoduše tak uvidíte na vše, co v chladničce skladujete. Digitální dotykový displej pro snadné ovládání Stylový digitální dotykový displej na vnější straně dveří umožňuje snadné a intuitivní ovládání chladničky i mrazničky. Nyní lehce nastavíte teplotu a zapnete speciální funkce bez nutnosti otevírání dveří. Rychlé mrazení Čerstvé potraviny si uchovají své nejlepší nutriční hodnoty, pokud jsou zmrazeny co nejrychleji. Funkce Super Freeze (Rychlé mrazení) zrychluje zmražení čerstvých potravin a využijete ji vždy, když budete chtít zachovat jejich nejlepší kvalitu. Může se jednat o malé i větší množství potravin, záleží jen na vás.

Produkt je výrobek značky Haier ,distribuovaný s EAN kódem 6901018074547.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Haier, Kuchyně a jídelny Haier, Kuchyňské spotřebiče Haier, Chladničky Haier.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

20 999,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Americká lednice Haier HB17FPAAA a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Haier a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Haier najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Americká lednice Haier HB17FPAAA
Právě si prohlížíte...

23990,- Kč