Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Americká chladnička Concept LA7383 nerez

Americká chladnička Concept LA7383 nerez
Americká chladnička Concept LA7383 nerez
Americká chladnička Concept LA7383 nerez
Americká chladnička Concept LA7383 nerez

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Americká chladnička Concept LA7383 nerez z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, kuchyňské spotřebiče, chladničky, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Americká chladnička Concept LA7383 nerez .

Detailní informace

Total NO FROST S funkcí NO FROST už nebudete muset řešit námrazu uvnitř celého spotřebiče a na potravinách. Funkce zrychluje proces zmrazování potravin a tím přispívá k zachování jejich nutričních hodnot po rozmrazení. A v neposlední řadě vede i ke značným úsporám elektrické energie, čímž šetří Vaše peníze. LED osvětlení LED osvětlení Vám umožní mít kontrolu nad potravinami v jakoukoli denní dobu. Nejen, že tento typ osvětlení šetří peníze, ale je také mnohem šetrnější k Vašim očím při častém koukání do lednice. Je šetrné také k potravinám, kte...ré při každém kontaktu s obyčejným světlem trpí. Perfektně pasuje Pro vysunutí zásuvek chladničky i mrazáku stačí otevřít dveře pouze do 90°. Díky tomu je vhodná do užších prostor nebo blízko zdi. Dveře chladničky nezasahují do prostoru a nenaruší tak celkový vzhled místnosti, ve které je lednice umístěna. Ideální rozměry malé Ameriky Pokud sníte o americké lednici a máte malou kuchyň, je to lednice přímo pro Vás. Jedná se o vůbec první chladničku typu Side by Side o šířce 83 cm. Tato slimka má hloubku pouhých 64 cm a i přesto nabídne velký úložný prostor a zachová si velikost běžné lednice. Objem 436 l Chladnička LA7383 s celkovým objemem 436 l uspokojí i početnou rodinu. Mraznička u typu Side by Side chladniček je umístěna v levé části a disponuje velmi prostorným objemem 165 l. Její uživatelé ocení především přehlednost vnitřního uspořádání.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631005507.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Concept, Kuchyně a jídelny Concept, Kuchyňské spotřebiče Concept, Chladničky Concept.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

24 999,- Kč
Detail
28 999,- Kč
Detail

Americká lednice Concept LA6683ds

Velikost 1830 mm / Černá / Concept
24 659,- Kč
Detail
20 789,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Americká chladnička Concept LA7383 nerez a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, kuchyňské spotřebiče sleva, chladničky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Americká chladnička Concept LA7383 nerez
Právě si prohlížíte...

22990,- Kč