Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Dometic CFF 20

Dometic CFF 20

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Dometic CFF 20 z kategorie dům a zahrada, kuchyně a jídelny, přeprava potravin a nápojů, chladicí boxy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Dometic CFF 20 .

Detailní informace

MIMOŘÁDNĚ KOMPAKTNÍ KONSTRUKCETyto pozoruhodně lehké kompresorové chladící boxy se používají stejně snadno jako termoelektrické. Díky silným rukojetím se dají vzít kdekoliv. Uskladnění už nikdy nebude problém: dokonale štíhlý design perfektně vyplní každou štěrbinu. Výkon je dalším plusovým faktorem: působivý teplotní rozsah +20 ° C až -18 ° C s minimální spotřebou energie a to i při vysokých venkovních teplotách do +32 ° C. Chladící boxy série Dometic CFF se prezentují designem - jsou sladěny s vzhledem svých sesterských modelů CFX a stejně ja...ko oni, jsou připraveny pro připojení k 12/24 V DC a 220 - 240 V AC.c Barva: Černá Barva: Šedá Objem: 21 L Země původu: Čína Hmotnost: 10,5 kg Napětí: 12 / 24 V

Produkt je výrobek značky Dometic ,distribuovaný s EAN kódem 4015704286113.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Dometic, Kuchyně a jídelny Dometic, Přeprava potravin a nápojů Dometic, Chladicí boxy Dometic.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Engel MR-040F

Grey / Plastic / Engel
13 690,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Dometic CFF 20 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, kuchyně a jídelny sleva, přeprava potravin a nápojů sleva, chladicí boxy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Dometic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Dometic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Dometic CFF 20
Právě si prohlížíte...

12890,- Kč