Kärcher Tlakové čerpadlo BP 7 Home & Garden

Kärcher Tlakové čerpadlo BP 7 Home & Garden
Kärcher Tlakové čerpadlo BP 7 Home & Garden
Kärcher Tlakové čerpadlo BP 7 Home & Garden
Kärcher Tlakové čerpadlo BP 7 Home & Garden
10 190 10 190 2211
10 190,- Kč

Původní cena: 10 190,- Kč


Hodnocení:


Kärcher Tlakové čerpadlo BP 7 Home & Garden z kategorie kutilství a řemeslo, Čerpadla, se slevou kupte přes Chci.cz.

KarcherZískejte tento produkt se slevou z obchodu Karcher a budete spokojení s dodaným Kärcher Tlakové čerpadlo BP 7 Home & Garden .

Detailní informace

Všestranné čerpadlo BP 7 Home & Garden je ideální pro zavlažování zahrady i zásobování domácnosti užitkovou vodou. Ocení ho zejména majitelé studní nebo nádrží na dešťovou vodu. Díky dvojitému vývodu vody zvládne zásobovat najednou až 2 zařízení – třeba pračku a ostřikovač trávníku. Tichý pětistupňový motor o výkonu 1200 W za hodinu přečerpá téměř 6000 l vody. Oproti běžným čerpadlům navíc při stejném průtoku spotřebuje až o 30 % méně energie. Přístroj je vyroben z vysoce odolných materiálů – jako garanci kvality k němu zdarma nabízíme prodlouž...enou záruku 5 let, kterou získáte registrací přístroje na našem webu. Zařízení nabízí také automatický režim, při kterém se zapíná a vypíná podle vaší aktuální potřeby. A pokud v nádrži dojde voda, integrovaná ochrana proti chodu na sucho čerpadlo vypne a přístroj vás na situaci upozorní speciální kontrolkou. Pohodlnou manipulaci s přístrojem zajišťuje ergonomická rukojeť a praktický nožní spínač, díky němuž čerpadlo snadno vypnete i bez namáhání zad. Oceníte rovněž odpružené nožky přístroje, které zaručují tišší provoz.

Produkt je výrobek značky Kärcher ,distribuovaný s EAN kódem 4054278315904.

Procházet zboží z kategorie Kutilství a řemeslo Kärcher, Čerpadla Kärcher.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Kärcher Tlakové čerpadlo BP 7 Home & Garden a další podobné zlevněné zboží z kategorie kutilství a řemeslo sleva, Čerpadla sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kärcher a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kärcher najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Kärcher Tlakové čerpadlo BP 7 Home & Garden
Právě si prohlížíte...

10190,- Kč