Meinl JC50B Jam Dřevěný cajon Baltic Birch

Meinl JC50B Jam Dřevěný cajon Baltic Birch
1 917 1 666 145
1 917,- Kč

Původní cena: 1 666,- Kč


Hodnocení:


Meinl JC50B Jam Dřevěný cajon Baltic Birch z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, bicí nástroje, ruční perkuse, ruční bubínky, cajony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Meinl JC50B Jam Dřevěný cajon Baltic Birch .

Detailní informace

Kompaktní a lehký cajon ze série Jam, který se snadno přenáší a je vybaven pevnými vnitřními strunami, díky čemuž je ideální volbou pro hudebníky na cestách. Jeho rezonující tělo o tloušťce 9 mm je řemeslně sestrojeno v Evropě ze 7 vrstev překližky z baltské břízy (Betula pendula) a v kombinaci s přední deskou ze stejného materiálu nabízí úderný basový zvuk v centru hrací plochy, zatímco při úderech v horních rozích produkuje ''slapové'' zvuky připomínající snare buben. Tato zvuková směs je ideální pro tvorbu rytmického základu v akustické hudb...ě. Dva vnitřní struníky jsou namontovány tak, aby se dotýkaly vnitřní strany přední desky pro citlivou odezvu. Cajon je také vybaven gumovými nožičkami a zvukovým otvorem na zadní straně. Rozměry: 267 x 381 x 286 mm. Přední deska : Baltic Birch Tělo : Bříza Země původu : Bulharsko Barva podle výrobce : Baltic Birch Typ : Cajon Barva : Natural

Produkt je výrobek značky Meinl ,distribuovaný s EAN kódem 0840553088557.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Meinl, Hobby, hudba a výtvarné umění Meinl, Hudební nástroje Meinl, Bicí nástroje Meinl, Ruční perkuse Meinl, Ruční bubínky Meinl, Cajony Meinl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Natural
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 949,- Kč
7 299,- Kč
Detail
68 890,- Kč
67 790,- Kč
Detail
1 190,- Kč
1 166,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Meinl JC50B Jam Dřevěný cajon Baltic Birch a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, bicí nástroje sleva, ruční perkuse sleva, ruční bubínky sleva, cajony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Meinl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Meinl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Meinl JC50B Jam Dřevěný cajon Baltic Birch
Právě si prohlížíte...

1917,- Kč