Meinl AEMLBI Artisan Martinete Dřevěný cajon Ironwood

Meinl AEMLBI Artisan Martinete Dřevěný cajon Ironwood
33 090 28 890 464
33 090,- Kč

Původní cena: 28 890,- Kč


Hodnocení:


Meinl AEMLBI Artisan Martinete Dřevěný cajon Ironwood z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, bicí nástroje, ruční perkuse, ruční bubínky, cajony, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Meinl AEMLBI Artisan Martinete Dřevěný cajon Ironwood .

Detailní informace

Vysoce kvalitní cajon z řady Martinete série Artisan Edition, jehož rezonující tělo je vyrobeno z masivního dřeva liliovníka tulipánokvětého (Liriodendron Tulipifera) s dřevěným obložením, zatímco jeho přední deska je z dřeviny Pau Ferro (Libidibia Ferrea) s dřevěným rámem z dřeviny Ukola, díky čemu nabízí výjimečný zvuk a jedinečný vzhled. Tělo s 15mm tlustými stěnami je vybaveno extra hrubým dřevěným lemováním zvukového portu pro basovou kompresi. Přední deska je zase ergonomicky zaoblená s vypouklou kontaktní plochou, přičemž její zaoblené r...ohy a drážky pro palce zaručují vysoký komfort a skvělou hratelnost. Uvnitř nástroje se nacházejí dvě sady deseti cajonových strun z kovových mikrovláken, které produkují praskavý efekt připomínající struny snare bubnu. Tyto struny jsou ručně vinuté podle vzoru mistrovského výrobce cajonů – Josého ''Pepote'' Hernández Diaze – a každá sada je nastavitelná pomocí ladícího šroubu a dodávaného klíče. Cajon je také vybaven 6 speciálně tvarovanými, měkkými gumovými nožkami a pop filtrem na zvukovém otvoru. Rozměry: 292 x 483 x 324 mm. Nástroj je vyroben ve Španělsku a má matnou povrchovou úpravu. Typ : Cajon Přední deska : Ironwood Vyrobeno ručně : Ano Země původu : Španělsko Tělo : Bříza Barva : Hnědá Barva podle výrobce : Ironwood

Produkt je výrobek značky Meinl ,distribuovaný s EAN kódem 0840553089073.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Meinl, Hobby, hudba a výtvarné umění Meinl, Hudební nástroje Meinl, Bicí nástroje Meinl, Ruční perkuse Meinl, Ruční bubínky Meinl, Cajony Meinl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Brown
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

3 990,- Kč
2 944,- Kč
Detail
2 381,- Kč
2 229,- Kč
Detail

Meinl CTA2M-BK

Black / Steel, Brass / Meinl
1 096,- Kč
Detail
4 908,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Meinl AEMLBI Artisan Martinete Dřevěný cajon Ironwood a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, bicí nástroje sleva, ruční perkuse sleva, ruční bubínky sleva, cajony sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Meinl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Meinl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Meinl AEMLBI Artisan Martinete Dřevěný cajon Ironwood
Právě si prohlížíte...

33090,- Kč