Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Yerba Maté Pajarito 500g,Yerba Maté Pajarito 500g

Yerba Maté Pajarito 500g,Yerba Maté Pajarito 500g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Yerba Maté Pajarito 500g,Yerba Maté Pajarito 500g z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, Čaje a bylinné směsi, se slevou kupte přes Chci.cz.

Gourmet KávaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Gourmet Káva a budete spokojení s dodaným Yerba Maté Pajarito 500g,Yerba Maté Pajarito 500g .

Detailní informace

Yerba maté Pajarito ( španělsky ,,ptáček“ ) pochází z okolí města Itapua. V Paraguayi je yerba maté považována za národní bohatství a má dlouholetou tradici. Sklízí se tradičním způsobem. Listy jsou skladovány po dobu 20 měsíců. V podstatě jde o proces přirozeného stárnutí, při kterém maté získává své vlastnosti, chuť a barvu. Skladování je jedním z nejdůležitějších momentů při výrobě Yerba maté, protože právě při něm získává svou charakteristickou chuť a barvu. Nálev je hutný a tmavý. Pokud chcete poznat pravou chuť Yerba maté, tak je Pajarito... správná volba. Chuť: intenzivní, hutnáAroma: pražené, kouřovéHmotnost: 500gPůvod: ParaguaySložení: listy a stonky Yerba mate, kouř Bezlepkový produkt Doporučená příprava: množství 10g - 20g zalijeme 80°C vodou. Pijeme z kalabasy bombillou nebo louhujeme pět minut (můžeme použít např. frenchpress). Doporučené připravované množství: 0,5l. Jak připravit Yerba maté? Vše jsme pro vás sepsali v článku Příprava Yerba maté v kalabase.

Produkt je výrobek značky Pajarito ,distribuovaný s EAN kódem 7840013000023.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Pajarito, Nápoje Pajarito, Čaje a bylinné směsi Pajarito.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Yerba Maté Pajarito 500g,Yerba Maté Pajarito 500g a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, Čaje a bylinné směsi sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pajarito a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pajarito najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Yerba Maté Pajarito 500g,Yerba Maté Pajarito 500g
Právě si prohlížíte...

140,- Kč