Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Yerba Maté CBSé Silueta 500g,Yerba Maté CBSé Silueta 500g

Yerba Maté CBSé Silueta 500g,Yerba Maté CBSé Silueta 500g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Yerba Maté CBSé Silueta 500g,Yerba Maté CBSé Silueta 500g z kategorie jídlo, pití a tabák, nápoje, Čaje a bylinné směsi, se slevou kupte přes Chci.cz.

Gourmet KávaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Gourmet Káva a budete spokojení s dodaným Yerba Maté CBSé Silueta 500g,Yerba Maté CBSé Silueta 500g .

Detailní informace

Společnost CBSé se rozhodla jako první v Argentině uvést na trh kombinovaný výrobek a spojila yerba maté s horskými bylinami. V současnosti se jedná o jednu z nejchutnějších směsí, kterou dokonce schválil dietolog Alberto Comillot. Tato směs je skvělá pro lidi, kteří se zajímají o vyváženou stravu. Slovo "Silueta" vyskytující se v názvu znamená postava, což mluví za vše. Dr. Comillot přidal do této lahodné směsi aroma divoké růže, fenyklu, fucusu (mořské řasy), mentolu, verbeny citronové a boldo, to vše je kombinované s nádechem vůně zeleného j...ablka, které dodává příjemnou chuť. Yerba maté Silueta obsahuje vitamíny B1, B2, B5, B6, B9, B12 a zinek. Maté, fenykl a fucus pomáhají eliminovat toxiny. Boldo a verbena citronová mají digestivní a hepatoprotektivní vlastnosti (podpora trávení a obnovy jaterní tkáně). Růže přináší pocit pohody. Je chutné jako klasické maté, ale i ve studené verzi, jako takzvané tereré. Ochutnejte, budete překvapeni! :) Ingredience: Yerba Mate (60,93 %), polej obecná (35,34 %), divoká růže (0,66 %), fenykl (0,5 %), fucus (0,5 %), máta (0,5 %), citrón (0,5 %), boldo (0,5 %), přírodní jablková příchuť (0,55 %), kouřPůvod: ArgentinaGramáž: 500g Jak připravit Yerba maté? Vše jsme pro vás sepsali v článku Příprava Yerba maté v kalabase.

Produkt je výrobek značky Cbsé ,distribuovaný s EAN kódem 7790710000188.

Procházet zboží z kategorie Jídlo, pití a tabák Cbsé, Nápoje Cbsé, Čaje a bylinné směsi Cbsé.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Yerba Maté CBSé Silueta 500g,Yerba Maté CBSé Silueta 500g a další podobné zlevněné zboží z kategorie jídlo, pití a tabák sleva, nápoje sleva, Čaje a bylinné směsi sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cbsé a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cbsé najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Yerba Maté CBSé Silueta 500g,Yerba Maté CBSé Silueta 500g
Právě si prohlížíte...

135,- Kč