Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

OXALIS Bonthé Rooibos Chladivé jahůdky 45 g - 20% sleva

-20%
OXALIS Bonthé Rooibos Chladivé jahůdky 45 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


OXALIS Bonthé Rooibos Chladivé jahůdky 45 g z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným OXALIS Bonthé Rooibos Chladivé jahůdky 45 g .

Zlevněné zboží

Chladivé jahůdky - Rooibos čaj BONThé. Máte rádi kvalitní sypaný čaj, ale nebaví Vás neustále čistit sítko, nebo lžičkou lovit lístky čaje? Sypané čaje Bonthé v pyramidovém sáčku jsou pro Vás tím pravým. Čaje Bonthé jsou výběrem toho nejlepšího z palety čajů pro dokonalý zážitek z každého šálku čaje. Každý sáček obsahuje nejkvalitnější, pečlivě vybraný rooibos, tudíž žádný čajový prach jak je tomu u běžného porcovaného čaje. Čaje mají tedy mnohem bohatší a výraznější chuť a déle si udrží své aroma. Pyramidový sáček: Specifický tvar sáčku dovolu...je čajovým lístkům během louhování volný pohyb a umožňuje tak většímu množství vody cirkulovat uvnitř sáčku. Sáčky jsou vyrobeny z přírodně odbouratelného materiálu na bázi kukuřičného škrobu, který je přátelský k životnímu prostředí. Na rozdíl od papírových čajových sáčků nezanechává chuťovou stopu a nechává tak vyniknout pravou chuť a aroma čaje. Složení: zelený bio rooibos (min.77,8%), kousky melounu (meloun, cukr, regulátor kyselosti kyselina citrónová), ibišek, aroma, kousky jahod (min.2,9%), květy vřesu, listy nana-máty Obsah: 20 nálevových sáčků po 2,25g Země původu : JAR Obal je opakovaně uzavíratelný pro dokonalejší uchování aroma a svěžesti čaje. Po otevření sáček, zipem znovu uzavřete.

Produkt je výrobek značky Oxalis ,distribuovaný s EAN kódem 8585037770413.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

OXALIS Bonthé Rooibos Chladivé jahůdky 45 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Oxalis a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Oxalis najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

OXALIS Bonthé Rooibos Chladivé jahůdky 45 g
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

121,- Kč