Nash pouzdro na prut scope ops tactical quiver - 43% sleva

-43%
Nash pouzdro na prut scope ops tactical quiver
999 1 759 686
999,- Kč

Původní cena: 1 759,- Kč


Hodnocení:


Nash pouzdro na prut scope ops tactical quiver z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty – příslušenství, brašny a pouzdra na rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Nash pouzdro na prut scope ops tactical quiver .

Zlevněné zboží

Pouzdro navrženo s odolností vůči lehkému dešti s povrchem peachskin v camo vzoru. Obsahuje centralní kapsu pro podběrák a vážící sak. Pouzdro má zesílené polstrování na hřbetu pro udržení tvaru a přidanou kapsu na suchý zip, která pojme bouřkové tyče (není součástí balení), díky níž je pouzdro ještě tužší. Pouzdro je rozšířeno o čtyři kapsy na spodu okolo základny, které jsou určené pro umístění prutů. Dvě tyto kapsy na každé straně. Pouzdro je opatřeno odolnou základnou, která zabraňuje poškození vidličkami. Dále je vybaveno dvojitými kompres...ními klipy a stahováky, nastavitelným vyztuženým ramenním popruhem a komfortními úchyty pro přenášení v ruce.
Dĺžka 115cm

Produkt je výrobek značky Nash ,distribuovaný s EAN kódem 5055108937944.

Procházet zboží z kategorie Sport Nash, Outdoorové aktivity Nash, Rybaření Nash, Rybářské pruty – příslušenství Nash, Brašny a pouzdra na rybářské pruty Nash.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Nash pouzdro na prut scope ops tactical quiver a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty – příslušenství sleva, brašny a pouzdra na rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nash a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nash najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Nash pouzdro na prut scope ops tactical quiver
Právě si prohlížíte... - 43% sleva

999,- Kč