Delphin pouzdro na pruty carp misia 360-2 - 6% sleva

-6%
Delphin pouzdro na pruty carp misia 360-2
911 970 45
911,- Kč

Původní cena: 970,- Kč


Hodnocení:


Delphin pouzdro na pruty carp misia 360-2 z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty – příslušenství, brašny a pouzdra na rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Delphin pouzdro na pruty carp misia 360-2 .

Zlevněné zboží

Bezchybné zpracování, odolné zipy a dokonalá ochrana vašeho rybářského náčiní uvnitř. Pouzdra jsou kompletně polstrovaná a vaše vybavení v nich bude jako v bavlnce.
Každé pouzdro série MISIA je navrženo tak, aby se do něj s dostatečnou rezervou vešel jeden prut spolu s osazeným navijákem. Dovolíme si tvrdit, že je sem možné uložit 99,9% běžně používaných kaprařských sestav, včetně těch s očky velikosti 50mm!
Celý materiál pouzdra je vyroben z odolné látky, která bez problémů odolá běžnému dešti. Spodní část pouzdra je navíc chráněna o...dolným, nepromokavým materiálem, což umožňuje položení této části pouzdra i na mokrou zem, či dokonce do louže. Lehké zipy s kovovým běžcem, komfortní rukojeť či pás pro zavěšení pouzdra na rameno dotvářejí vysoce praktické využití tohoto pouzdra.
Delphin MISIA 360-2
Určeno pro: Dvoudílný 360cm dlouhý prut s navijákem
Celková délka: 200cm

Produkt je výrobek značky Delphin ,distribuovaný s EAN kódem 8586018459068.

Procházet zboží z kategorie Sport Delphin, Outdoorové aktivity Delphin, Rybaření Delphin, Rybářské pruty – příslušenství Delphin, Brašny a pouzdra na rybářské pruty Delphin.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Delphin pouzdro na pruty carp misia 360-2 a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty – příslušenství sleva, brašny a pouzdra na rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Delphin a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Delphin najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Delphin pouzdro na pruty carp misia 360-2
Právě si prohlížíte... - 6% sleva

911,- Kč