Aqua pouzdro na 4 pruty atom 4 rod protection holdall

Aqua pouzdro na 4 pruty atom 4 rod protection holdall
4 939 4 939 286
4 939,- Kč

Původní cena: 4 939,- Kč


Hodnocení:


Aqua pouzdro na 4 pruty atom 4 rod protection holdall z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty – příslušenství, brašny a pouzdra na rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Aqua pouzdro na 4 pruty atom 4 rod protection holdall .

Detailní informace

Obal je perfektně vyztužen ze zadní strany pomocí PE desky, což zaručuje maximální ochranu pro navijáky a naváděcí očka prutů. Díky svému velkému vnitřnímu prostoru tento obal bez problému pojme až 4 pruty s 50 mm naváděcími očky a velkokapacitními navijáky. Díky polstrovaným úchytům na jednotlivé pruty a velké polstrované přepážce se nemusíte bát, že by se vaše pruty nějak poškodily. Z druhé strany přepážky se nachází elastické úchyty, které slouží například na přichycení vidliček, distančních tyčí nebo kobry. Uvnitř obalu najdete tři síťovaná... pouzdra například na obaly Roving Rig Pouch, Roving Buzz Bar Pouch nebo další příslušenství. Obal obsahuje odnímatelný stoleček z materiálu EVA, který může být jednoduše odepnut a používán samostatně. Hlavní výhodou pouzdra je, že máte ihned po jeho otevření snadný přístup ke všem věcem uvnitř, aniž byste museli vyndávat pruty. Na vnější straně obalu se nachází velké kapsy, které se skvěle hodí například na transport vážících saků velikosti XL, podběráku Atom nebo tyče Atom 12 m Baiting Pole. V oblasti navijáků se nachází dvě menší kapsičky na příslušenství, které se hodí například na uložení olov nebo jiného malého příslušenství, které potřebujete mít hned po ruce, když rozbalujete nebo balíte pruty. Tento skvělý obal byl doplněn o rukojeti pro jednoduchou manipulaci a pohodlným odnímatelným vypolstrovaným ramenním popruhem.
Vlastnosti produktu
plně vypolstrovaný obal navržený na co nejlepší ochranu prutů Atom®
vhodný pro celou řadu ostatních teleskopických prutů
bez problému pojme až 4 pruty (dva směrem nahoru a dva směrem dolů)
perfektně vyztužen ze zadní strany pomocí PE desky, což zaručuje maximální ochranu pro velkokapacitní navijáky a 50 mm naváděcí očka prutů
na straně vypolstrované přepážky se nachází elastické úchyty, které slouží například na přichycení vidliček, distančních tyčí nebo kobry
obsahuje odnímatelný stoleček z materiálu EVA
tři síťovaná pouzdra například na obaly Roving Rig Pouch, Roving Buzz Bar Pouch nebo další příslušenství
velké kapsy na vnější straně obalu, které se skvěle hodí například na transport vážících saků velikosti XL, podběráku Atom® nebo tyče Atom 12 m Baiting Pole
dvě menší vypolstrované kapsičky na příslušenství, které se hodí například na uložení olov nebo jiného malého příslušenství, které potřebujete mít hned po ruce
doplněn o rukojeti pro jednoduchou manipulaci
pohodlný odnímatelný vypolstrovaný ramenní popruh
velmi odolný materiál 900D Endura
vyztužená, jednoduše umyvatelná spodní strana obalu
použity zipy velikosti 10 s velkými táhly

Produkt je výrobek značky Aqua Products ,distribuovaný s EAN kódem 5060461949527.

Procházet zboží z kategorie Sport Aqua Products, Outdoorové aktivity Aqua Products, Rybaření Aqua Products, Rybářské pruty – příslušenství Aqua Products, Brašny a pouzdra na rybářské pruty Aqua Products.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Aqua pouzdro na 4 pruty atom 4 rod protection holdall a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty – příslušenství sleva, brašny a pouzdra na rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aqua Products a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aqua Products najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Aqua pouzdro na 4 pruty atom 4 rod protection holdall
Právě si prohlížíte...

4939,- Kč