Aqua pouzdro na 2 pruty atom double rod sleeve

Aqua pouzdro na 2 pruty atom double rod sleeve
2 859 2 859 1130
2 859,- Kč

Původní cena: 2 859,- Kč


Hodnocení:


Aqua pouzdro na 2 pruty atom double rod sleeve z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, rybářské pruty – příslušenství, brašny a pouzdra na rybářské pruty, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu PARYS a budete spokojení s dodaným Aqua pouzdro na 2 pruty atom double rod sleeve .

Detailní informace

Tento obal je určen především pro pruty Atom. Obal je bohatě vypolstrovaný. Do obalu se tedy spolehlivě vejdou dva pruty s 50mm naváděcími očky a velkokapacitními navijáky. Dále obal obsahuje dvě velké kapsy, které se skvěle hodí například na transport vážících saků velikosti XL, podběráku Atom nebo tyče Atom 12m Baiting Pole. V oblasti navijáků se dále nachází kapsička na příslušenství, která se hodí například na uložení olov nebo jiného malého příslušenství, které potřebujete mít hned po ruce, když rozbalujete nebo balíte pruty. Na zadní stra...ně se nachází již zmíněná kapsa na vážící sak nebo podběrák. Obal je dále vybaven rukojeťmi pro jednoduchou manipulaci a pohodlným vypolstrovaným ramenním popruhem. Obal je vyroben z velmi odolného materiálu 900D Endura s vyztuženou spodní stranou.
Vlastnosti obalu na pruty Atom Double Rod Sleeve
plně vypolstrovaný obal na dva pruty Atom
vhodný pro celou řadu ostatních teleskopických prutů
do obalu se bez problému vejdou pruty s 50mm naváděcími očky a velkokapacitními navijáky
bohatě vypolstrováno pro maximální ochranu vašeho vybavení
obsahuje dvě velké kapsy, které se skvěle hodí například na transport vážících saků velikosti XL, podběráku Atom® nebo tyče Atom® 12m Baiting Pole
v oblasti navijáků se dále nachází kapsička na příslušenství, která se hodí například na uložení olov nebo jiného malého příslušenství
přídavná kapsa na vážící sak nebo podběrák
odnímatelný vypolstrovaný ramenní popruh a rukojeti pro jednoduchou manipulaci
velmi odolný materiál 900D Endura
vyztužená, jednoduše umyvatelná spodní strana obalu
použity zipy velikosti 10 s velkými táhly

Produkt je výrobek značky Aqua Products ,distribuovaný s EAN kódem 5060461949541.

Procházet zboží z kategorie Sport Aqua Products, Outdoorové aktivity Aqua Products, Rybaření Aqua Products, Rybářské pruty – příslušenství Aqua Products, Brašny a pouzdra na rybářské pruty Aqua Products.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Aqua pouzdro na 2 pruty atom double rod sleeve a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, rybářské pruty – příslušenství sleva, brašny a pouzdra na rybářské pruty sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Aqua Products a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Aqua Products najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Aqua pouzdro na 2 pruty atom double rod sleeve
Právě si prohlížíte...

2859,- Kč