Fujifilm Pouzdro na fotoaparát BLC-XE4

Fujifilm Pouzdro na fotoaparát BLC-XE4
1 852 1 890 2130
1 852,- Kč

Původní cena: 1 890,- Kč


Hodnocení:


Fujifilm Pouzdro na fotoaparát BLC-XE4 z kategorie foto, video a optika, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství, optika – příslušenství, brašny a pouzdra na optiku, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Fujifilm Pouzdro na fotoaparát BLC-XE4 .

Detailní informace

Toto pouzdro z pravé kůže elegantně předvádí klasický design modelu X-E4 a zároveň chrání tělo fotoaparátu. Baterii je možné vyměnit, když je pouzdro připojeno k fotoaparátu. Kompatibilita - X-E4 Země původu : Indonésie Materiál : Kůže Barva : Černá Země původu : Čína Typ : Kufr Vhodné pro : Fujifilm X-E4

Produkt je výrobek značky Fujifilm ,distribuovaný s EAN kódem 4547410449303.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Fujifilm, Fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství Fujifilm, Optika – příslušenství Fujifilm, Brašny a pouzdra na optiku Fujifilm.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Materiál: Leather
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

43 190,- Kč
40 590,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Fujifilm Pouzdro na fotoaparát BLC-XE4 a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, fotoaparáty, kamery a optika – příslušenství sleva, optika – příslušenství sleva, brašny a pouzdra na optiku sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Fujifilm a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Fujifilm najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Fujifilm Pouzdro na fotoaparát BLC-XE4
Právě si prohlížíte...

1852,- Kč