Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SKS Speedrocker Mudguards 28'' 23-42 Black Set

SKS Speedrocker Mudguards 28'' 23-42 Black Set

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SKS Speedrocker Mudguards 28'' 23-42 Black Set z kategorie sport, outdoorové aktivity, cyklistika, jízdní kola – příslušenství, blatníky na kola, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným SKS Speedrocker Mudguards 28'' 23-42 Black Set .

Detailní informace

SKS Germany set blatníků SpeedRocker 28" je vyvinut speciálně pro cyklokrosová a gravel kola, cestovatelské speciály, a silniční kola s širšími plášti v rozmezí 32 až 42 mm. Speedrocker nabízí výbornou stabilitu usazení na nejdrsnějších cestách a zároveň poskytuje optimální ochranu za všech podmínek. Přední blatník je tvořen spoilerem, který je před vidlic&ia...cute; a zabraňuje stříkání vody před cyklistu, a zadní částí, která zachytává stříkající vodu a bláto od kola. Zadní blatník využívá inovativní vysunovací nástavec pro větší ochranu u sedlové trubky a vše je pevně uchyceno na rámu pomocí nového gumového upevňovacího systému, který sedí na většinu rámů, včetně integrovaných vybrání pro brzdy nebo vedení kabeláže. SpeedRocker představuje nový vzhled vzpěr ESC Vario Safety System. Pevné, ale lehké, černé eloxované hliníkové vzpěry jsou navrženy širší než obvykle, pro dostatečný prostor mezi nimi. To dodává blatníkům SpeedRocker nejen elegantní celkový vzhled, ale také maximalizuje prostor mezi pláštěm a blatníkem.
Velikost kola: 28'' Šířka blatníků: 42 mm Délka předního blatníku: 500 mm + 210 mm Délka zadního blatníku: 950 mm
Barva: Černá Země původu: Německo Montážní systém: Pomocí šroubů Typ: Silniční Typ: Allroad Varianta: Set Průměr kol: 29/28" (622 mm) Průměr kol: 27,5" (584 mm) Barva podle výrobce: Černá Hmotnost (g): 408.0 Šířka (mm): 42.0

Produkt je výrobek značky Sks ,distribuovaný s EAN kódem 4002556914912.

Procházet zboží z kategorie Sport Sks, Outdoorové aktivity Sks, Cyklistika Sks, Jízdní kola – příslušenství Sks, Blatníky na kola Sks.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SKS Speedrocker Mudguards 28'' 23-42 Black Set a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, cyklistika sleva, jízdní kola – příslušenství sleva, blatníky na kola sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sks a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sks najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SKS Speedrocker Mudguards 28'' 23-42 Black Set
Právě si prohlížíte...

1090,- Kč