Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Remo P3-0308-BP Powerstroke 3 Clear 8" Blána na buben

Remo P3-0308-BP Powerstroke 3 Clear 8

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Remo P3-0308-BP Powerstroke 3 Clear 8" Blána na buben z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, bicí – příslušenství, blány na bubny, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Remo P3-0308-BP Powerstroke 3 Clear 8" Blána na buben .

Detailní informace

Blána na bicí úderová 08" série Powerstroke 3 - průhledná. Remo Ebony Powerstroke 3 jsou jednovrstvé blány, které mají po obvodu implantováno tlumící okruží, které ořízne nežádoucí přeznění a nechtěné pazvuky. Zvuk je velmi dobře kontrolovatelný s perfektně vyváženou odezvou. Díky tomu se při live hraní se dají velice dobře snímat kondenzátorovými mikrofony. Země původu: USA Průměr: 8" Barva: Transparentní Počet vrstev: 1 Barva podle výrobce: Transparentní Typ: Úderová Průměr (inch / palec): 8.0 Série: Powerstroke Povrchová úprava: Clear Drumhe...ad Varianta: Clear Drumhead Vhodné pro: Tom Nabízená konfigurace: Standardní nabídka

Produkt je výrobek značky Remo ,distribuovaný s EAN kódem 0757242167533.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Remo, Hobby, hudba a výtvarné umění Remo, Hudební nástroje – příslušenství Remo, Bicí – příslušenství Remo, Blány na bubny Remo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Transparent
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Remo P3-0308-BP Powerstroke 3 Clear 8" Blána na buben a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, bicí – příslušenství sleva, blány na bubny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Remo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Remo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Remo P3-0308-BP Powerstroke 3 Clear 8" Blána na buben
Právě si prohlížíte...

650,- Kč