Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Remo PP-0962-BE Emperor Coated ProPack Sada blan na bicí

Remo PP-0962-BE Emperor Coated ProPack Sada blan na bicí

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Remo PP-0962-BE Emperor Coated ProPack Sada blan na bicí z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje – příslušenství, bicí – příslušenství, blány na bubny, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Remo PP-0962-BE Emperor Coated ProPack Sada blan na bicí .

Detailní informace

Sada blan na bicí ze série Emperor, pískové, vyrobené ze dvou 7-mil vrstev Mylar filmu, které z nich dělají nejzřetelněji znějící dvouvrstvé blány, jsou velmi odolné, mají otevřený tón a jsou uznávány zejména mezi bubeníky hrajícími dnešní Pop, R&B ale i Rock . Sada obsahuje čiré blány 1x 10", 1x 12", 1x 14".
Barva: Bílá Země původu: USA Průměr: Set Série: Emperor Varianta: Set Povrchová úprava: Coated Drumhead Barva podle výrobce: Bílá Typ: Úderová Set: Ano Složení setu: 10", 12", 14" Nabízená konfigurace: Set

Produkt je výrobek značky Remo ,distribuovaný s EAN kódem 0757242561331.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Remo, Hobby, hudba a výtvarné umění Remo, Hudební nástroje – příslušenství Remo, Bicí – příslušenství Remo, Blány na bubny Remo.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: White
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Remo PP-0962-BE Emperor Coated ProPack Sada blan na bicí a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje – příslušenství sleva, bicí – příslušenství sleva, blány na bubny sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Remo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Remo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Remo PP-0962-BE Emperor Coated ProPack Sada blan na bicí
Právě si prohlížíte...

1290,- Kč