Meade Instruments Rainforest Pro 8x42 Binoculars - 9% sleva

-9%
Meade Instruments Rainforest Pro 8x42 Binoculars
5 149 5 639 1993
5 149,- Kč

Původní cena: 5 639,- Kč


Hodnocení:


Meade Instruments Rainforest Pro 8x42 Binoculars z kategorie foto, video a optika, optika, binokuláry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Meade Instruments Rainforest Pro 8x42 Binoculars .

Zlevněné zboží

Dalekohled Meade Rainforest Pro 8x42 je vysoce spolehlivý profesionální model s vynikající kvalitou optiky. Je dobře přizpůsoben pro použití v extrémních povětrnostních podmínkách, na otevřené vodě nebo v dešti či sněhu. Rychlé změny teplot nebo pád do vody neovlivní optickou kvalitu tohoto optického zařízení. Dalekohled se stane spolehlivou pomůckou pro myslivce, rybáře, nadšence extrémn&iacu...te; turistiky nebo milovníky přírody. Vysoká kvalita optiky uspokojí i ty nejnáročnější uživatele. Fázově potažené střešní hranoly a vícevrstvé čočky vyrobené ze skla BaK-4 shromažďují hodně světla a poskytují ostrý a jasný obraz. Odlesky nebo zkreslení obrazu jsou minimalizovány, takže dalekohled vytváří obraz s vysokým rozlišením v celém zorném poli. Spolehlivé tělo naplněné dusíkem je vyrobeno z hliníku a je plně pogumované. Chrání optiku před prachem, špínou, kondenzátem a vlhkostí. Okuláry se dají snadno otočit nahoru nebo dolů a je k dispozici nastavení dioptrií. Dalekohled Meade Rainforest Pro 8x42 lze nainstalovat na 1/4" stativ. Balení obsahuje : Pouzdro Očnice : Guma Balení obsahuje : Popruh na krk Očnice : TwistUp Typ : Dalekohled Balení obsahuje : Čisticí hadřík Hmotnost : 725 g Zorné pole : 7,5° Balení obsahuje : Manuál Barva : Černá Zvětšení : 8x Varianta : 8x42 Země původu : Čína Typ aktivity : Pozorování přírody Nepromokavé : Ano Balení obsahuje : Krytka okuláru Šířka zorného pole na 1000 m : 112 m Průměr výstupní pupily : 5,2 mm Typ aktivity : Myslivost Oční reliéf : 17 mm Průměr objektivu : 42 mm

Produkt je výrobek značky Meade Instruments ,distribuovaný s EAN kódem 0643824209527.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Meade Instruments, Optika Meade Instruments, Binokuláry Meade Instruments.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

5 190,- Kč
4 836,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Meade Instruments Rainforest Pro 8x42 Binoculars a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, optika sleva, binokuláry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Meade Instruments a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Meade Instruments najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Meade Instruments Rainforest Pro 8x42 Binoculars
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

5149,- Kč