Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Meade Instruments Mirage Zoom 7–15x35 Dalekohled

Meade Instruments Mirage Zoom 7–15x35 Dalekohled

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Meade Instruments Mirage Zoom 7–15x35 Dalekohled z kategorie foto, video a optika, optika, binokuláry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Meade Instruments Mirage Zoom 7–15x35 Dalekohled .

Detailní informace

Dalekohled Meade Mirage 7-15x35 má výjimečnou optiku. Skleněné prvky poskytují jasný obraz s vysokým kontrastem a čočky s vícevrstvým povlakem zvyšují jas obrazu a snižují vnitřní odrazy. Čočky sbírají dostatek světla na pozorování během dne. Díky optickému designu hranolu Porro je binokulár velmi kompaktní a lehký. Snadno se vejde do malé kabelky nebo batohu. Dalekohled je chráněn pogu...mováním před vlhkostí a prachem. Zlepšuje také spolehlivost úchopu a umožňuje vám snadno držet dalekohled i mokrýma rukama. Při 15 násobném zvětšení může být čistota obrazu někdy zkreslena v důsledku přirozeného chvění rukou, proto se doporučuje namontovat dalekohled na stativ. Dalekohled Meade Mirage 7-15x35 má standardní stativový závit ¼". Typ: Dalekohled Zvětšení: 7x Zvětšení: 15x Průměr objektivu: 35 mm Balení obsahuje: Řemínek Balení obsahuje: Čistící hadřík Balení obsahuje: Prenosní vak Balení obsahuje: Manuál Barva: Černá Průměr výstupní pupily: 2,4 mm Průměr výstupní pupily: 5 mm Zorné pole: 3,5° Zorné pole: 5,5° Oční reliéf: 15,5 mm Oční reliéf: 18 mm Očnice: Guma Typ aktivity: Myslivost Hmotnost: 540 g Země původu: Čína

Produkt je výrobek značky Meade Instruments ,distribuovaný s EAN kódem 0643824209428.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Meade Instruments, Optika Meade Instruments, Binokuláry Meade Instruments.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Meade Instruments Mirage Zoom 7–15x35 Dalekohled a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, optika sleva, binokuláry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Meade Instruments a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Meade Instruments najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Meade Instruments Mirage Zoom 7–15x35 Dalekohled
Právě si prohlížíte...

2790,- Kč