Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Canon Binocular 10 x 30 IS II Dalekohled

Canon Binocular 10 x 30 IS II Dalekohled

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Canon Binocular 10 x 30 IS II Dalekohled z kategorie foto, video a optika, optika, binokuláry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Canon Binocular 10 x 30 IS II Dalekohled .

Detailní informace

Kompaktní, lehký a praktický dalekohled, který vás dostane 10 krát blíže ke vzdáleným objektům s intenzitou a jasností. Jelikož se jednoduše přenáší a můžete si ho vzít kamkoli, je ideální pro cestování, pozorování ptáků a sledování různých sportovních akcí. Super stabilní pohled díky výkonnému optickému stabilizátoru... obrazu: Výkonný optický stabilizátor obrazu rychle a přesně koriguje mnoho typů chvění a pohybů. Koriguje dokonce chvění při horizontálním pohybu, když sledujete objekt nebo se díváte z pohybujícího se vozidla. Výrazně snížená spotřeba energie poskytuje až 9 hodin nepřetržitého používání při napájení z jediné sady baterií. Precizní optika Canon poskytující dokonalý pohled s vysokým rozlišením: Vychutnávejte si vynikající kvalitu s vysokým rozlišením a nízkou mírou zkreslení díky precizní optice od společnosti Canon. Optika disponuje vrstvou Super Spectra používanou v osvědčených objektivech EF značky Canon, která poskytuje živý pohled s vysokým kontrastem a přesným vyobrazením barev a zároveň eliminuje nežádoucí vnitřní odrazy způsobující efekt duchů a oslnění. Nádherné zorné pole v celém rozsahu: Zažijte nádherné zorné pole s jasným plochým pohledem s nízkým zkreslením až k okrajům díky optice s vyrovnávačem pole a konstrukci hranolu Porro II. Pohodlně sledujte úplné zorné pole díky 14,5 mm očnímu reliéfu, který je ideální, pokud nosíte brýle. Navržen s ohledem na jednoduchost, odolnost a pohodlí: Konstrukce s prvotřídním uchopením a vzhledem a velkými gumovými očnicemi pro pohodlné a dobře vyvážené sledování, prakticky umístěné tlačítko stabilizátoru obrazu (IS) a prstenec plynulého zaostřování poskytují snadné ovládání konečky prstů obou rukou, zatímco nízkoodrazová vnější část a přední část s nízkým leskem se rušení ptactva a jiné divoké zvěře. Specifikace:
Typ dalekohledu: Hranol Zvětšení: 10x Objektivní efektivní průměr čočky: 30 mm Skutečné zorné pole: 6° Zdánlivé zorné pole: 55,3° Zorné pole při 1 000 m: 105 m Konstrukce objektivů: 2 prvky v 1 skupině Konstrukce okulárů: 5 prvků ve 4 skupinách Dvojitý vyrovnávač pole: Ano Průměr výstupní zornice: 3 mm Oční reliéf: 14,5 mm Typ hranolu: Hranol Porro II Povrchová vrstva čočky: Super Spectra Systém zaostřování: Pohyb čoček objektivu Způsob zaostřování: Manuální zaostřování Způsob dioptrické korekce: Prstenec dioptrické korekce Rozsah dioptrické korekce: +/- 3,0 m-1 (dioptrie) Nejmenší zaostřovací vzdálenost: 4,2 m Systém stabilizace obrazu: Hranol Vari-Angle Úhel korekce: +/- 1,0° Systém detekce otřesů: 2 gyroskopické snímače Aktivace stabilizace obrazu: Tlačítkový spínač Zdroj napájení: 2 alkalické baterie velikosti AA Výdrž baterie: +25 °C přibližně 9 hodin, -10 °C přibližně 1 hodina. (při použití alkalických baterií) Indikátor kapacity baterie: Ano (LED) Pryžový povrch Provozní podmínky: -10 °C až 45 °C, 90 % vlhkost Rozměry: 12,7 x 15 x 7 cm (š x v x h) Hmotnost bez baterií: 600 g
Barva: Černá Země původu: Japonsko Průměr výstupní pupily: 3,0 mm Oční reliéf: 14,5 mm Zorné pole: 6° Šířka zorného pole na 1000 m: 105 m Výška: 7 cm Délka: 15 cm Průměr objektivu: 30 mm Zvětšení: 10x Napájení: Baterie Typ: Dalekohled Nepromokavé: Ne Hmotnost: 600 g Šířka: 12,7 cm Typ baterie: AA

Produkt je výrobek značky Canon ,distribuovaný s EAN kódem 4549292009880.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Canon, Optika Canon, Binokuláry Canon.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Canon Binocular 10 x 30 IS II Dalekohled a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, optika sleva, binokuláry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Canon a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Canon najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Canon Binocular 10 x 30 IS II Dalekohled
Právě si prohlížíte...

13490,- Kč