Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bresser National Geographic 10x50 Dalekohled

Bresser National Geographic 10x50 Dalekohled

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bresser National Geographic 10x50 Dalekohled z kategorie foto, video a optika, optika, binokuláry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bresser National Geographic 10x50 Dalekohled .

Detailní informace

Elegantní dalekohled ze série National Geographic, který využívá plně pokrytou optiku z materiálu BK-7 včetně Porro hranolů a čoček o průměru 50 mm a nabízí vynikající optické vlastnosti a výrazně vyšší přenos světla, zvyšujíc tak barevnou věrnost a kontrast obrazu. Poskytuje také vysokou světelnou kapacitu pro dostatečně osvětlený obraz i za soumraku či méně příznivých světelných podmínek, 10-násobné zvětšení a zorné pole 96 m, díky čemuž je ideální pro pozorování ptáků a přírody. Dalekohled také nabízí dioptrickou kompenzaci pro nositele brýl...í a je vybaven adaptérovým závitem pro stativ. Součástí balení je i popruh, praktické pouzdro, samostatně odnímatelné, protiprachové ochranné kryty pro okuláry a čočky, a čistící hadřík. Rozměry: 195 x 190 x 62 mm. Hmotnost: 780 g. Barva: Černá Zvětšení: 10x Typ: Dalekohled Průměr objektivu: 50 mm Hmotnost: 780 g Nepromokavé: Ne Šířka zorného pole na 1000 m: 96 m Zorné pole: 5,49° Očnice: Guma Typ aktivity: Myslivost Šířka: 190 mm Délka: 195 mm Výška: 62 mm Země původu: Německo

Produkt je výrobek značky Bresser ,distribuovaný s EAN kódem 0611901513126.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Bresser, Optika Bresser, Binokuláry Bresser.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Bresser National Geographic 10x50 Dalekohled a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, optika sleva, binokuláry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bresser a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bresser najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bresser National Geographic 10x50 Dalekohled
Právě si prohlížíte...

1690,- Kč