Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Bresser Hunter 8x40

Bresser Hunter 8x40

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Bresser Hunter 8x40 z kategorie foto, video a optika, optika, binokuláry, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Bresser Hunter 8x40 .

Detailní informace

Kompaktní dalekohled typu Porro ze série Hunter, který využívá vysoce kvalitní komponenty včetně vstupních objektivů s průměrem 40 mm a hranolů vyrobených z optického skla BK-7, poskytujíc 8-násobné zvětšení a zorné pole 133 m (1000 m). Výhodný poměr mezi průměrem objektivu a zvětšením navyše umožňuje i pozorování za úsvitu. Dalekohled je tedy ideální pro pěší turistiku a jiné outdoorové aktivity, např. pozorování ptáků, a to i v náročnějších světelných podmínkách. Kromě toho má plně pokrytou optiku a pevnou mechaniku, díky čemuž poskytuje kval...itní obraz se skutečnými barvami. Jeho ergonomický tvar a protiskluzový gumový potah zase zaručují bezpečné uchopení. Skládací gumové očnice a individuální kompenzace dioptrií pro každý okulár umožňují bezproblémové použití i pro nositele brýlí. K dispozici je také závit pro stativ. Součástí balení je i nylonové přenosné pouzdro s popruhem a chrániče proti prachu pro objektiv a okulár. Rozměry: 190 x 153 x 58 mm. Hmotnost: 682 g. Typ : Dalekohled Zvětšení : 8x Výška : 58 mm Šířka : 153 mm Průměr objektivu : 40 mm Zorné pole : 7,6° Hmotnost : 682 g Očnice : Guma Šířka zorného pole na 1000 m : 133 m Typ aktivity : Myslivost Nepromokavé : Ne Délka : 190 mm Země původu : Německo Barva : Černá Průměr výstupní pupily : 5 mm

Produkt je výrobek značky Bresser ,distribuovaný s EAN kódem 0611901513874.

Procházet zboží z kategorie Foto, video a optika Bresser, Optika Bresser, Binokuláry Bresser.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Black
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

21 090,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Bresser Hunter 8x40 a další podobné zlevněné zboží z kategorie foto, video a optika sleva, optika sleva, binokuláry sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bresser a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bresser najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Bresser Hunter 8x40
Právě si prohlížíte...

1390,- Kč