Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pearl RS505C-C91 Roadshow Red Wine

Pearl RS505C-C91 Roadshow Red Wine

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pearl RS505C-C91 Roadshow Red Wine z kategorie umění a zábava, hobby, hudba a výtvarné umění, hudební nástroje, bicí nástroje, bicí soupravy, se slevou kupte přes Chci.cz.

MuzikerZískejte tento produkt se slevou z obchodu Muziker a budete spokojení s dodaným Pearl RS505C-C91 Roadshow Red Wine .

Detailní informace

Kompletní bicí sada ze série Roadshow, která sestává z velkého bubnu, malého bubnu, dvojice tomů, floor tomu, stojanů pro crash/ride, stojanu pro hi-hat, židle a činelů Crash/Ride s průměrem 16" a Hybrid Hi-Hat s průměrem 14". Jednotlivé bubny jsou vyrobeny z 9 vrstev tvrzeného topolu, který poskytuje optimální tonální sílu. Malý buben nabízí maximální dynamiku se silným attackem a citlivostí na váš styl hry. Součástí balení je i hardware se skládacími nožkami s dvojitým zpevněním a pogumovanými konci pro maximální stabilitu při hře. Kromě hard...wareu a bicích je možné v balení nalézt i dva páry hůlek, bubenickou židli, pedál pro velký buben a vak pro paličky s upevněním pomocí suchého zipu. Sada Roadshow tedy nabízí kompletní řešení se vším, co začínající nebo mírně pokročilý bubeník potřebuje. Sestava obsahuje bubny velikosti 20x16, 10x7, 12x8, 14x14 a 14x5. Barevné provedení: Red Wine Země původu: Čína Barva podle výrobce: Red Wine Materiál: Topol Činely: Ano Rozměry basového bubnu: 20x16" Rozměry snare bubínku: 14x5" Rozměry tomu 1: 10x7" Rozměry tomu 2: 12x8" Rozměry floor tomu 1: 14x14" Sada hardware: Ano Paličky: Ano Balení obsahuje: Stojan na Hi-Hat Balení obsahuje: Židle Balení obsahuje: Crash 16" Balení obsahuje: Hi-Hat 14" Balení obsahuje: Paličky Balení obsahuje: Pedál k basovému bubnu Počet vrstev: 9 Série: Roadshow Balení obsahuje: Drumsticks Bag Barva: Červená Balení obsahuje: Stojany pro snare bubínky Balení obsahuje: Šibenicový činelový stojan Balení obsahuje: Clamp na prechod

Produkt je výrobek značky Pearl ,distribuovaný s EAN kódem 4515295479340.

Procházet zboží z kategorie Umění a zábava Pearl, Hobby, hudba a výtvarné umění Pearl, Hudební nástroje Pearl, Bicí nástroje Pearl, Bicí soupravy Pearl.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Red
  • Materiál: Poplar
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

10 390,- Kč
Detail
13 990,- Kč
Detail
14 190,- Kč
Detail
9 619,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pearl RS505C-C91 Roadshow Red Wine a další podobné zlevněné zboží z kategorie umění a zábava sleva, hobby, hudba a výtvarné umění sleva, hudební nástroje sleva, bicí nástroje sleva, bicí soupravy sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pearl a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pearl najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pearl RS505C-C91 Roadshow Red Wine
Právě si prohlížíte...

16890,- Kč