Světlo Smart na nosič s kondenzátorem

Světlo Smart na nosič s kondenzátorem
339 339 1856
339,- Kč

Původní cena: 339,- Kč


Hodnocení:


Světlo Smart na nosič s kondenzátorem z kategorie sport, cvičení a fitness, bezpečnostní sportovní světla a odrazky, se slevou kupte přes Chci.cz.

In Sport LineZískejte tento produkt se slevou z obchodu In Sport Line a budete spokojení s dodaným Světlo Smart na nosič s kondenzátorem .

Detailní informace

Ultrasvítivá červená LED dioda, pro dynamo s kondenzátorem, integrovaná odrazka.. Světlo Smart na nosič s kondenzátorem je klasickým vybavením kol vybavených nosičem a dynamem pro zvýšení pasivní bezpečnosti. Disponuje jak vysoce svítivou LED diodou, tak i velkou odrazkou. Světlo lze k nosiči připevnit přišroubováním.Technický popis:
pro dynamo i s kondenzátorem ultrasvítivá červená LED dioda integrovaná odrazka připevnění pomocí šroubů rozměry: 12 x 6,5 x 4 cm

Produkt je výrobek značky Cyklošvec ,distribuovaný s EAN kódem 8595153658199.

Procházet zboží z kategorie Sport Cyklošvec, Cvičení a fitness Cyklošvec, Bezpečnostní sportovní světla a odrazky Cyklošvec.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0.150 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Světlo Smart na nosič s kondenzátorem a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, cvičení a fitness sleva, bezpečnostní sportovní světla a odrazky sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Cyklošvec a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Cyklošvec najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Světlo Smart na nosič s kondenzátorem
Právě si prohlížíte...

339,- Kč