Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TP-Link Deco X60, Meshový Wi-Fi 6 systém pro chytré domácnosti, 1ks

TP-Link Deco X60, Meshový Wi-Fi 6 systém pro chytré domácnosti, 1ks

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TP-Link Deco X60, Meshový Wi-Fi 6 systém pro chytré domácnosti, 1ks z kategorie elektronika, sítě, síťové mosty a routery, bezdrátové routery, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným TP-Link Deco X60, Meshový Wi-Fi 6 systém pro chytré domácnosti, 1ks .

Detailní informace

TP-Link Deco X60 je Wi-Fi Mesh systém pro celou domácnost se standardem AX3000. S technologií Wi-Fi 6 je celá domácí síť Wi-Fi Deco navržena tak, aby pokryla obrovskou poptávku pro zvýšení pokrytí, rychlosti a celkové kapacity. Získejte nejnovější síť Wi-Fi a užijte si síť budoucnosti, která se načítá rychleji a nabízí více připojení. TP-Link Mesh znamená, že jednotky Deco spolupracují na vytvoření jedné jednotné sítě. Váš telefon nebo tablet se automaticky připojí k nejrychlejší Deco jednotce, jak se pohybujete doma a vytváří tak skutečně bezp...roblémový Wi-Fi zážitek. Klíčové vlastnosti Rychlejší připojení: Wi-Fi 6 s rychlostí až 3 000 Mb/s - 2 402 Mb/s v pásmu 5 GHz a 574 Mb/s v pásmu 2,4 GHz. Připojte více zařízení: Technologie OFDMA a MU-MIMO čtyřnásobně zvyšuje kapacitu a umožňuje současný přenos více zařízení. Zesiluje hladké pokrytí: Dosáhněte hladkého pokrytí v celé domácnosti silnějším signálem Wi-Fi 6 v celé domácnosti. Velmi nízká latence: Extrémně nízká latence umožňuje reaktivnější hraní her...

Produkt je výrobek značky Tp-link ,distribuovaný s EAN kódem 6935364052409.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Tp-link, Sítě Tp-link, Síťové mosty a routery Tp-link, Bezdrátové routery Tp-link.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TP-Link Deco X60, Meshový Wi-Fi 6 systém pro chytré domácnosti, 1ks a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, sítě sleva, síťové mosty a routery sleva, bezdrátové routery sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tp-link a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tp-link najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TP-Link Deco X60, Meshový Wi-Fi 6 systém pro chytré domácnosti, 1ks
Právě si prohlížíte...

5219,- Kč