Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

TP-Link Archer C1200 WiFi DualBand 1xUSB 2.0 Gbit Router

TP-Link Archer C1200 WiFi DualBand 1xUSB 2.0 Gbit Router

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


TP-Link Archer C1200 WiFi DualBand 1xUSB 2.0 Gbit Router z kategorie elektronika, sítě, síťové mosty a routery, bezdrátové routery, se slevou kupte přes Chci.cz.

F-mobilZískejte tento produkt se slevou z obchodu F-mobil a budete spokojení s dodaným TP-Link Archer C1200 WiFi DualBand 1xUSB 2.0 Gbit Router .

Detailní informace

TP-Link Archer C1200 vytváří spolehlivou, bleskově rychlou síť pomocí silné Wi-Fi technologie 802.11ac. Nyní si můžete užívat streamování HD videa a hraní on-line her bez prodlev na volném pásmu 5GHz, zatímco pásmo 2.4GHz je využito na každodenní činnosti, jako jsou čtení e-mailů a prohlížení webů. 3 externí antény skvěle rozšiřují pokrytí bezdrátové sítě Bleskově rychlá kabelová připojení využívající čtyř gigabitových ethernetových portů 1 USB port podporuje ukládání a sdílení souborů Snadné nastavení a řízení pomocí aplikace Tether VPN Server... SPECIFIKACE

Produkt je výrobek značky Tp-link ,distribuovaný s EAN kódem 6935364096052.

Procházet zboží z kategorie Elektronika Tp-link, Sítě Tp-link, Síťové mosty a routery Tp-link, Bezdrátové routery Tp-link.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

TP-Link Archer C1200 WiFi DualBand 1xUSB 2.0 Gbit Router a další podobné zlevněné zboží z kategorie elektronika sleva, sítě sleva, síťové mosty a routery sleva, bezdrátové routery sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Tp-link a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Tp-link najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

TP-Link Archer C1200 WiFi DualBand 1xUSB 2.0 Gbit Router
Právě si prohlížíte...

1690,- Kč