Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Marimex Florida 3,05 x 0,91 m RATAN 10340235

Marimex Florida 3,05 x 0,91 m RATAN 10340235
Marimex Florida 3,05 x 0,91 m RATAN 10340235
Marimex Florida 3,05 x 0,91 m RATAN 10340235
Marimex Florida 3,05 x 0,91 m RATAN 10340235

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Marimex Florida 3,05 x 0,91 m RATAN 10340235 z kategorie dům a zahrada, bazény a lázně, bazény, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Zahrada Ježek a budete spokojení s dodaným Marimex Florida 3,05 x 0,91 m RATAN 10340235 .

Detailní informace

S bazénem Florida zapomenete na všechny starosti a užijete si to pravé domácí osvěžení. Jedná se o velice oblíbenou řadu bazénů v České republice, které si toto ocenění zasloužily především díky vysoké kvalitě, dostupné ceně a perfektnímu provedení. 
Hlavní předností bazénů Florida je jejich stabilní konstrukce, která bez problémů odolá všem vodním aktivitám a zaručí vám plnohodnotný zážitek ze široké vodní hladiny. Základní vlastnosti tohoto bazénu
bazén se stabilní konstrukcí o průměru 3,05 metrů, výšce... bazénu 0,91 metrů a hloubce vody 0,80 metrů použitá kovová konstrukce zaručuje vysokou stabilitu celého bazénu příjemně rychlá instalace, která zajistí, že se po rozbalení bazénu můžete zhruba za 30 minut koupat vysoce kvalitní zpracování předurčuje bazén k dlouhé životnosti laminovaná fólie je složena ze tří vrstev a vyztužena polyesterovou tkaninou bazén je možné filtrovat pomocí libovolné pískové či kartušové filtrace Marimex celkově je schopen tento bazén pojmout 5,8 m3 vody
Pořizujete si první bazén a nejste si jisti jaký byste měli vybrat?
Výběr bazénu je především závislý od toho, pro koho a za jakým účelem jej pořizujete. Váš výběr se tak bude lišit v případě, kdy hledáte bazén pro menší děti a jejich seznamování se s vodou, nebo ve chvíli, kdy hledáte bazén pro větší děti a dospělé, který bude muset odolat jejich společnému vodnímu dovádění.
Přemýšlíte, zda je tento bazén pro vaše potřeby dostatečně velký?
Pro tyto případy jsme pro vás připravily jednoduchý přehled, který vám pomůže si vybrat vhodný typ bazénu dle typu plánovaných aktivit 
Pro nejmenší děti = hloubka do 0,5 metru Pro malé děti = hloubka zhruba 0,75 metru Společné rodinné vyžití = hloubka okolo 1 metru Pro náročnější milovníky vodních radovánek = nad 1 metr hloubky
Máte obavy, zda bazén zvládnete postavit sami?
Není se vůbec čeho bát, bazény značky Marimex se sestaví opravdu snadno. V případě tohoto bazénu Florida je možné zhruba do 30 minut od rozbalení bazénu z krabice začít napouštět vodu a následně začít s koupáním. Rozbalte obsah krabice a rozestavte si všechny komponenty. 
Balení obsahuje: 
bazén Florida,  návod k bazénu a záslepky průchodů stěn bazénu.
Před zahájením stavění bazénu si dobře rozmyslete, kam bazén na zahradu chcete umístit. Výrobce důrazně doporučuje stavbu bazénu na zcela rovné ploše, která je očištěna od veškerých nerovností — kamenů, větví či odstraníme travnaté drny. Na vybrané místo rozložte podložku pod bazén a na ni rozprostřete bazén rozložením jeho stěn a dna. Pro snazší manipulaci s fólií nechte rozložený bazén 2 hodiny na slunci. Plastové tělo bazénu provlékněte všemi pevnými díly po obvodu celého bazénu. Pro získání daného tvaru namontujte všechny svislé vzpěry, které jemně odtáhněte směrem ven od středu tak, aby tvořily pravidelný tvar.
Jak konkrétně se bazén sestavuje se můžete podívat na následujícím videu.
Nenechte se zmást popiskem videa — dříve se pro řadu bazénu Florida používalo označení Hawai.
Součástí balení je podrobný návod k bazénu, který vás při stavbě bazénu provedou krok za krokem. Nejste si jisti, zda bazén vydrží dovádění vašich dětí?
Bazény Marimex se vyznačují vysoce kvalitním zpracováním, které napomáhá dlouhodobému a bezproblémovému užívání bazénu. 
Nevíte, jakou filtraci k tomuto bazénu použít?
K bazénům Marimex můžete volně použít jakoukoli kartušovou či pískovou filtraci, kterou naleznete ZDE. Pro snadné napojení filtrace jsou na stěně bazénu připraveny průduchy o průměru 32 mm, respektive 5/4 coulu. K tomuto bazénu doporučujeme pískovou filtraci ProStar 4. Pro připojení pískové či kartušové filtrace je nutné dokoupit:
6 ks bazénových hadic 2 ks průchodu stěnou bazénu 1 ks instalační sady
Plánujete připravit bazén na letní sezonu a nevíte jak na to?
V tom případě vám doporučujeme shlédnout následující krátké video, kde se dozvíte na co si dát před novou sezonou pozor a co je potřeba před napuštěním bazénu zkontrolovat.
Jestliže váháte s koupí tohoto bazénu, či si nejste jisti výběrem správné velikosti, zkuste využít našeho bazénového rádce, nebo se nám jednoduše ozvěte. Rádi vám poradíme a pomůžeme vybrat bazén stvořený přesně pro vás. 

Produkt je výrobek značky Marimex ,distribuovaný s EAN kódem 8590517976674.

Procházet zboží z kategorie Dům a zahrada Marimex, Bazény a lázně Marimex, Bazény Marimex.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Ratan
  • Hmotnost: 27.1 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Marimex Florida 3,05 x 0,91 m RATAN 10340235 a další podobné zlevněné zboží z kategorie dům a zahrada sleva, bazény a lázně sleva, bazény sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Marimex a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Marimex najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Marimex Florida 3,05 x 0,91 m RATAN 10340235
Právě si prohlížíte...

4140,- Kč